Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Vrijeme je da Mega ispadne iz lige...

Posted

Sta igraju Buducnost i Partizan? Fiba evrokup nivo...

Posted

Aj nek neko okrene arenu 5 i kaze mi ko ovo komentarise Zadar Olimpija. Hvala unapred!

Posted

Nije ovaj. Ucinilo mi se da je Jovica Nikic... isto sa Sosa.

Posted

jeste pisalo je Jovica Nikić. meni se činio glas kao iz vremena sporta i razonode 

Posted

Neka se makao sa Sosa. Dobar je Jovica... :)

Posted

Meni zaličilo na ovog sa klipa. Svi su isti. :D

Posted

30 razlike za Zadar. Niko ne umije da se samoubije kao Cedevita...

Posted

Kakva horska kuknjava srpskih medija o kradji u Podgorici. Ne secam se da se neko toliko bavio ulascima kriminalaca u hotel da se biju igraci Zvezde, gadjanjem srafovima Berona, razvaljivanjem zastitne ograde iza nase klupe da bi se neometano mogli pljuvati i gadjati igraci, upadima "navijaca" do pola terena da se pljuju igraci koji ulaze na teren i slicnim blagodetima onoga sto su mediji tada nazivali "uzarenom domacinskom atmosferom" u Podgorici.

Sto bi nas prost narod rekao - what goes around, comes around. Ne znam cemu cudjenje zbog ovakvog sudjenja u Podgorici, odvajkada se zna da dole moras da budes bolji za jedno petnaestak poena da bi u tesnoj zavrsnici dobio utakmicu.

Posted

nije to cudjenje nego konstatacija.

pomalo smaraju komentari nasih navijaca koji i pored ociglednog krojenja rezultata od strane ovih lopova, drve kako sudije nisu odlucile mec, kako su napravili par sitnih gresaka ali bez uticaja na rezultat, kako nam niko nije kriv kad ne mozemo vola ubosti...

veceras su sudije direktno odlucile ishod utakmice skandaloznim odlukama u finisu meca, sto nema nikakve veze sa bacanjem kamenja nasih igraca na protivnicki kos.

Posted

Kakva dva praznika košarke nam je priredila ABA liga u duelima zvezde i partizana i partizana i budućnosti. Svega je bilo, od filipovih trojki sa 8 metara, preko lepšave timske igre sve tri ekipe, do maestralnog suđenja u Podgorici.