June 19, 20195 yr In other news... Buducnost pregovara sa Aleksandrom PetrovicemSent from my VTR-L09 using Tapatalk
June 20, 20195 yr ma isti kurac, zapravo mislim da je aco srbin kancerogeniji od tih hrvatskih trenera "srednje generacije" bolji od ostalih su peras i spahija
June 20, 20195 yr 16 hours ago, MiddleClass said: Ko jebe Miska. Sam pao sam se ubio... Sad si Kojota za srce ujeo. Ne diraj mu gazdu, mrcho.
June 20, 20195 yr pa jeste i Miskov propoust, mogao je da se pobrine da mu klijent ima bolje mesto, a ne pored ovog, zdepastog. ako je vec redovan na tim dogadjajima, zna kako funkcionise
June 20, 20195 yr Vise sam mislio na to da ga je poslao u Futuru gdje je stagnirao. Mvp Valja li Aca? Tj. koliki je apgrejd u odnosu na Repesu?
June 20, 20195 yr aco je bolji od repese, al sumLjam da ce imati i trecinu repesinog badzeta, u svakom slucaju nece nam oni biti opasan takmac, vec napredni partizan, koji ce imati daleko veci badzet od nas..
June 22, 20195 yr kazu™ milko u mornaru, cekaju se pulen i gordic. ripovi se sprdaju Edited June 22, 20195 yr by Nikodije