J.R. Cash Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 17 minutes ago, levi said: ako je faul onda je neportski, jer je lopta van igre. ali koji faul Ne postoji takvo pravilo u fiba kosarci.
levi Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 kažu da postoji Quote The following are the 5 criteria for Unsportsmanlike Fouls as per FIBA rules: Criteria 1 (C1): Not a legitimate attempt to play the ball within the spirit and intent of the rules. Criteria 2 (C2): Excessive, hard contact caused by a player in an effort to play the ball or an opponent. Criteria 3 (C3): An unnecessary contact caused by the defensive player in order to stop the progress of the offensive team in transition. This applies until the offensive player begins the act of shooting. Criteria 4 (C4): Contact by the defensive player from behind or laterally on an opponent in an attempt to stop the fast break and there is no defensive player between the offensive player and the opponent’s basket. This applies until the offensive player begins the act of shooting. Criteria 5 (C5): Contact by the defensive player on an opponent on the playing court during the last 2 minutes in the last period and in each extra period, when the ball is out of-bounds for a throw-in and still the hands of the official or at the disposal of the player taking the throw-in.
goofs Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 31 minutes ago, J.R. Cash said: Faul jeste, nesportski ne. Bell sme da se krece ako je ubacivanje posle datog kosa. Cak i ako je bio tajmaut u medjuvremenu? Na pocetku snimka se vidi kako sudija urucuje loptu, znaci bio je neki prekid.
harper lee Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Boli djoka sudiju, zaradio je od Bokana za stan u Vektri. Treba stvarno imati degenerican um pa ovako odluciti da resis utakmicu za titulu. I sto je najludje od svega, taj sudija koji je dosudio nesportski (onaj celavi pored klupe) nije dobro ni video situaciju jer, ako je ovde bilo faula, napravio ga je s ledja Mijovic a ne Micovic, koji je zapravo sam fauliran/odgurnut.
MiddleClass Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 (edited) ^ Slobodna bacanja Mornara su bila prije ove situacije. Edited May 30, 2019 by MiddleClass
J.R. Cash Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 34 minutes ago, levi said: kažu da postoji Vidim, promaklo mi je to. Moja greska. Mada se ne secam da sam vidjao u praksi. Onda je, makar po mojoj proceni faula :D, sve cisto.
bradilko Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 (edited) bio sinoć u dvorani. lopovluk! ne mogu ni protiv mornara koji je čitaavu seriju igrao sa 6 i po igrača + balvan mugoša ( sin direktora uprave prihoda mne) jedino je mogao da sudi nekakvu obostranu i da se nastavi dalje. doduše trener future je neka vezara, prikovao je mladog drobnjaka na klupu a on je doneo preokret ugušivši odbranom i rebića i drugog pleja. e bilo je strašno kako se povredio barović. koleno, ličilo je kao da su mu stradali ukršteni bili i navijači mornara. sve neka đečina i normalni ljudi. ovamo bili i onih nekoliko " junaka" što su onomad tukli uz pomoć policije dvojicu navijača zvezde. čujem da će bemax i nominalni vlasnik ubović da preuzme futuru od magacionera. nekad je to bio simpa klub ali kad ga vodi ova ološ smuči mi se kakva je atmosfera, navijači ( kad najbolje izgledaju oni nazovi huligani) Edited May 30, 2019 by bradilko
simple red white Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 24 minutes ago, bradilko said: bio sinoć u dvorani. lopovluk! ne mogu ni protiv mornara koji je čitaavu seriju igrao sa 6 i po igrača + balvan mugoša ( sin direktora uprave prihoda mne) jedino je mogao da sudi nekakvu obostranu i da se nastavi dalje. doduše trener future je neka vezara, prikovao je mladog drobnjaka na klupu a on je doneo preokret ugušivši odbranom i rebića i drugog pleja. e bilo je strašno kako se povredio barović. koleno, ličilo je kao da su mu stradali ukršteni bili i navijači mornara. sve neka đečina i normalni ljudi. ovamo bili i onih nekoliko " junaka" što su onomad tukli uz pomoć policije dvojicu navijača zvezde. čujem da će bemax i nominalni vlasnik ubović da preuzme futuru od magacionera. nekad je to bio simpa klub ali kad ga vodi ova ološ smuči mi se kakva je atmosfera, navijači ( kad najbolje izgledaju oni nazovi huligani) Ako je povreda Barovića kao ona Mitroviću onda je baš zajebano.
LeBron Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Meni ovo jeste faul, Micovic je uhvatio Gordica za ruku i povukao ga dole.
levi Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Quote Igokea pregovara sa Aleksandrom Trifunovićem Najozbiljniji konkurent Trifunoviću je čuveno ime kluba iz Aleksandrovca Dragan Bajić
pbg12345 Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 E jebemu ako covic dopusti da jos jednu el sezonu udjemo neozbiljno bez bajica na klupi
renne Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Quote Vlasnik Cedevite Emil Tedeski nezadovoljan statusom u gradu planira da klub preseli iz Zagreba, saznaju naše kolege iz Hrvatske.
Shaq Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 20 hours ago, darkonet said: sta im cestitas kad jos nije gotovo nisam ja kriv sto vama informacija kasni 2 dana
darkonet Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 vala i ako su ih dobili jer ako prospes kod kuce 17 razlike u poslednjojcetvrtini bolje sam sebe poseri
Recommended Posts