14 hours ago14 hr Mislim da je imao stint u Iranu između igračke i trenerske karijere u Rumuniju, al manje bitno..
13 hours ago13 hr Iznenadilo me kada sam video podatak da je Kluž najgledaniji tim Evrokupa, imaju ekstra dvoranu za 10k ljudi. Ima da se smore kada dođu u Železnik ili Novo Mesto da igraju u gorim dvoranama i pred manje ljudi nego u Rumuniji.Potpisali su Tejlora, ex prvak Evrope sa Realom. Edited 13 hours ago13 hr by Nikodije
13 hours ago13 hr Šveđanina Tejlora?A šta oni planiraju sa rumunskom ligom, kontam da je malo teško igrati EK, ABA i još jedno prvenstvo paralelno?
12 hours ago12 hr 2 hours ago, theanswer said:Mislim da je imao stint u Iranu između igračke i trenerske karijere u Rumuniju, al manje bitno..Pre Rumunije je bio u Iranu onda je u Rumuniji bio 10ak godina kao igrač, Kluž, Trgu Mureš., Temišvar.. i onda se vratio u Kluž.
28 minutes ago28 min Chema de Lucas potvrdio informacije iz Grcke da je Joseph Girard III novi igrac Cedevita Olimpije. Prosle sezone je igrao u Litvaniji gde je imao prosecno 21 poen po utakmici uz 41.5% suta za 3 poena.