Jump to content

España 2016/17

Featured Replies

Pretpostavljam da je instinktivno podigao ruku, uopšte ne sumnjam u to da u sebi želi da on bude taj koji rešava svaku utakmicu. Jbg, pričamo o čoveku koji je gol iz penala za 4-1 u 120.minutu finala LŠ proslavio tako što je skinuo majicu i ponašao se kao da je rezultat pre toga bio 1-1 tj da je njegov presudio. Paćenik je to, najveći ikada.

nem pojma, ako je u tom stadijumu, mozemo vrlo brzo ocekivati kakav suicid, ako se ne upise jos koju tekmu.

E, ali utisak vikenda su ipak reakcije Suareza i Nejmara na onu bačenu plastičnu flašu :lol: Jbt, pa kako bre oni spavaju noću, ja bih umro od blama.

Mesi je car po tom pitanju, ali to smo već znali i ranije.

odvratna su oba tima po tom pitanju.

pravo odvratna. pogotovo barsa.

Mesi i Inijesta baš odudaraju po tom pitanju. Bledoliki pogotovo.

Mesi i Inijesta baš odudaraju po tom pitanju. Bledoliki pogotovo.

+1 Iniesta ozlijedio koljeno, a Busquets i Suarez uzeli bolovanje.

A to sa flasom je mozda jos gore od Ronaldovog ludila, on se bar nije folirao nego je jednostavno pacenik a ovi su strasni, trojica ili cetvorica onako sa zadrskom da padnu i valjaju se... zlo i naopako.

taj Suarez bio dobar dečko dok ga zla sudba ne odvede među onu bagru... :cry:

Atletiko se raspada. Peti na tabeli. Ćolo odlazi!

Najbolja ekipa u evropi :lol:

Pa jes, izgubili od ekipe koja bi se tukla za prvaka moćnog Premiershipa.

Mislio sam da su igrali protiv sevilje

Pa da, upravo

Drag mi je vaš entuzijazam i precenjivanje, ali pričamo o "derbiju" koji je rešio stiven n'zonzi. As in bivša vedeta 1 blekburna stiven n'zonzi

:fantom:

Elem, Sevilja odlicno igra, Sampaolijev fudbal se dosta brzo primio. Nece moci do kraja da izdrze u ovom tempu, ali ne bi me cudilo da dobiju Real ili Barcu. 

Nasri igra fenomenalno, btw. Kao i N'Zonzi, uprkos tome sto su dosli iz malih klubova i nejake lige.