October 23, 20168 yr Kakav je raspad real, je li ovo moguće... Nekako na guzove uguraju gol za 2-1 protiv Bilbaoaoaoa, i onda u sljedećih par odbrana padaju, sudaraju se, dodaju loptu protivnicima u noge... Ako prežive do kraja stvarno ću biti iznenadjen
October 23, 20168 yr Preživješe... Kristina je usrala par dobrih šansi, posljednju u 94. minutu kad je bio sam sa golmanom, tako da su mu čak i realovi navijači zviždali... Je li ukapirao ko što je ono režiser pokušavao da ukaže kad je reprizirao realov gol posljednji put, nekih 15 min pošto je postignut? Nešto su zaokružili bili na snimku, ali ja opet nisam ukapirao Edited October 23, 20168 yr by Pantelija jr
October 23, 20168 yr Preživješe... Kristina je usrala par dobrih šansi, posljednju u 94. minutu kad je bio sam sa golmanom, tako da su mu čak i realovi navijači zviždali... Je li ukapirao ko što je ono režiser pokušavao da ukaže kad je reprizirao realov gol posljednji put, nekih 15 min pošto je postignut? Nešto su zaokružili bili na snimku, ali ja opet nisam ukapirao http://metro.co.uk/2016/10/23/did-cristiano-ronaldo-just-do-the-most-cristiano-ronaldo-thing-ever-against-athletic-bilbao-6210893/
October 23, 20168 yr Meni ovo isto bilo cudno u prenosu ali nisam zeleo da verujem da je bilo u tom fazonu. Covek je bolid svetske klase, neverovatno kakva pizda od coveka. Steta sto posle crnac nije izjednacio posle onog greske nekog iz Realove odbrane, nije bas da je bio zicer ali je svakako mogao zabiti za 2:2, jbg...
October 23, 20168 yr Meni ovo isto bilo cudno u prenosu ali nisam zeleo da verujem da je bilo u tom fazonu. Covek je bolid svetske klase, neverovatno kakva pizda od coveka. Steta sto posle crnac nije izjednacio posle onog greske nekog iz Realove odbrane, nije bas da je bio zicer ali je svakako mogao zabiti za 2:2, jbg... Dobro, to je samo korak dalje. Do sad je pizdeo kad neko od saigrača da gol (a da je makar teorijski mogao da mu doda loptu), bilo je pitanje vremena...
October 24, 20168 yr Ladno se neki čude. Inače, najveća svinjarija za koju sam u životu čuo na fudbalskoj utakmici.
October 24, 20168 yr Ja imam osjecaj da se nije zbog toga bunio. Jes on egomanijak, ali nije bas tolika budala. Valjda.
October 24, 20168 yr a jebiga, cesto dize on ruku tako. pa neverovatno mi je da je hteo da ponisti gol svog kolege.