July 15, 20231 yr Ladno su izbacili album i morao sam da ga preslusam. Tuzno je sto nemaju nekog da im kaze ok je, stvarno ne morate vise.
July 15, 20231 yr Dobro, ne moram baš do kraja. Isuse! I šta je poenta njihovog rada? Da mi dignu pritisak? Ma važi
July 16, 20231 yr Ma i ima smisla, kad bolje razmislim. Alal vera je bila pesma za tadašnje krimose a ova je za sadašnje. Zapravo je sve oktm.
July 16, 20231 yr bukvalno ovo kao da im je Vučić osmišljavao i pisao, ovaj album, ovoliko patetike, populizma i tog "nisam gadljiv ni na koga" stava i toliko ispraznih "nema predaje" floskula, uz očigledno laganje samog sebe koliko si govno i ubjeđivanje svih ostalih kako si ti i dalje taj kul lik iz kvarta, kako si i dalje pošten i do jaja lik, ovo nije viđeno do sad na našim prostorima. Edited July 16, 20231 yr by James Marshall
July 16, 20231 yr 7 hours ago, johan nagel said: Прилично је јасно.. Саркастичан покушај одговора на критике како су се продали. To razumem nego mi svaki odgovor liči na pravdanje.
July 16, 20231 yr a tek ovaj spot u nošnjama i sa ovom kreštavicom, Jasenovac opjevan kosovskim napjevima i repovanjem, bukvalno pišanje po žrtvama. Je li iko ikad od njih prošao tim krajevima odakle je većina stradalih u Jasenovcu?
August 28, 20231 yr ovo je izgleda neka namenska za svetsko prvenstvo u košarci. svejedno, Who See mora da se utefteri ovde. prezabavni, ko i uvek.