Jump to content
IGNORED

Domaći rep

Ravanelli

Recommended Posts

Posted

Nisu trebali toliko da se trude, preucili su. Valjda je samo jedna pesma.

Posted

Zasto se cuti o odgovoru Cobya? Ovo je samo prva pesma, izlazi ceo album.

sa druge strane smoke snimio pesmu sa nigrutinom. Naravno, nigrutin se ponovo sali, morao je i i smokea da uvuce u to sranje. 

Posted

Coby standardno patetican, ali ima mi pesma neki kanye west wibe. Not bad, not great.

Evo dva vrhunska nova Summer Deaths uratka

Posted

Ala se zapatilo ovo autotjunovanje pederskog repovanja, neslušljivo

Posted

Zasto stati sa vrhunskim stvarima

Posted

Ali Kene Beri je odličan, ima stil, a ono, koliko sam ispratio, počeo je baš od nule, bez ikakve zaleđine, na SoundCloudu :D

Posted (edited)

Pa i Zicer ekipa nema neku zaledjinu, osim sto ih ima dosta. Vidim imaju i nekog antifa fana. Mada moraju da se potrude sto se tice produkcije, jos da uce, bukvalno je odron od kvaliteta ako summer deaths ne rad istu. Mislim recitovati neke gluposti nije neka nauka.

Edited by djeneralche
Posted

Kojote neki komentar na juznjacku dominaciju sto se tice produkcije? Summer deaths, Zartical, Coby, One Music Beats

Posted
1 hour ago, djeneralche said:

Zasto stati sa vrhunskim stvarima

uau... super ovo! dajte jos ako ima. spejsi noksi ima specijalan njuh. bas postajem fan. (i bebi je ovde odlicna!) <3 

Posted

MIslim da je Begefank izvadio ovu stvar iz naftalina, a genijalne je Bebi Dol u ovoj pesmi. 

Posted
4 minutes ago, Lezilebovich said:

MIslim da je Begefank izvadio ovu stvar iz naftalina, a genijalne je Bebi Dol u ovoj pesmi. 

e super, hvala za lead! procackacu.

Posted (edited)

Edited by Lezilebovich
Posted
13 hours ago, djeneralche said:

Kojote neki komentar na juznjacku dominaciju sto se tice produkcije? Summer deaths, Zartical, Coby, One Music Beats

Summer deaths je iz Cuprije valjda

Posted

Da, da dosta iz Zicera su tu negde, Nihil, Milkovic, moguce i Spejs Noksi ali nisam siguran za njega.