November 24, 20195 yr Zasto se cuti o odgovoru Cobya? Ovo je samo prva pesma, izlazi ceo album. sa druge strane smoke snimio pesmu sa nigrutinom. Naravno, nigrutin se ponovo sali, morao je i i smokea da uvuce u to sranje.
November 24, 20195 yr Coby standardno patetican, ali ima mi pesma neki kanye west wibe. Not bad, not great. Evo dva vrhunska nova Summer Deaths uratka
November 24, 20195 yr Ali Kene Beri je odličan, ima stil, a ono, koliko sam ispratio, počeo je baš od nule, bez ikakve zaleđine, na SoundCloudu
November 24, 20195 yr Pa i Zicer ekipa nema neku zaledjinu, osim sto ih ima dosta. Vidim imaju i nekog antifa fana. Mada moraju da se potrude sto se tice produkcije, jos da uce, bukvalno je odron od kvaliteta ako summer deaths ne rad istu. Mislim recitovati neke gluposti nije neka nauka. Edited November 24, 20195 yr by djeneralche
November 24, 20195 yr Kojote neki komentar na juznjacku dominaciju sto se tice produkcije? Summer deaths, Zartical, Coby, One Music Beats
November 24, 20195 yr 1 hour ago, djeneralche said: Zasto stati sa vrhunskim stvarima uau... super ovo! dajte jos ako ima. spejsi noksi ima specijalan njuh. bas postajem fan. (i bebi je ovde odlicna!) <3
November 24, 20195 yr MIslim da je Begefank izvadio ovu stvar iz naftalina, a genijalne je Bebi Dol u ovoj pesmi.
November 24, 20195 yr 4 minutes ago, Lezilebovich said: MIslim da je Begefank izvadio ovu stvar iz naftalina, a genijalne je Bebi Dol u ovoj pesmi. e super, hvala za lead! procackacu.
November 25, 20195 yr 13 hours ago, djeneralche said: Kojote neki komentar na juznjacku dominaciju sto se tice produkcije? Summer deaths, Zartical, Coby, One Music Beats Summer deaths je iz Cuprije valjda
November 25, 20195 yr Da, da dosta iz Zicera su tu negde, Nihil, Milkovic, moguce i Spejs Noksi ali nisam siguran za njega.