Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Nema SP bez zabara! +1 Jbt, kakvi su to ljudi koji bi pre gledali svedsku na sp nego italiju. Pa najgora italija je bolja i atraktivnija za gledanje od najbolje svedske. To je jednostavno prirodan poredak stvari.
Boza_zvani_Pub Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Jbt, kakvi su to ljudi koji bi pre gledali svedsku na sp nego italiju. Pa najgora italija je bolja i atraktivnija za gledanje od najbolje svedske. To je jednostavno prirodan poredak stvari. +1 Ali tesko ce ovo izvuci, 1-0 je bas nezgodan rez, a ova sredina je bas losa bila sinoc
gervasius twinkleminkleson Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Ти их онда ниси гледао на ЕП.+1 Al sad su bas loši. Ladno je insigne bio na klupi, lagano najbolji igrač kojeg italija ima.
Lancia Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 +1 Jbt, kakvi su to ljudi koji bi pre gledali svedsku na sp nego italiju. Pa najgora italija je bolja i atraktivnija za gledanje od najbolje svedske. To je jednostavno prirodan poredak stvari. Ma daj, kakva bi to utakmica bila Svedska - Sirija.
Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Prava poslastica za fudbalske sladokusce. Ono zbog cega propadaju brakovi
Toni Sumaher Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 +1 Jbt, kakvi su to ljudi koji bi pre gledali svedsku na sp nego italiju. Pa najgora italija je bolja i atraktivnija za gledanje od najbolje svedske. To je jednostavno prirodan poredak stvari. +1000 Kakva qrceva Svedska, zabari su ipak 1 svetska institucija, cak i kad su ovako sjebani.
Meazza Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Realno, jebes sistem po kome su Spanija i Italija u istoj kvalifikacionoj grupi. Previse se boduju glupe prijateljske, to je problem. Ali ako ne mogu da pobede Svedsku ko ih jebe, stvarno me ne interesuju mediokriteti.
Toni Sumaher Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Ma, proci ce ih lakse nego sto se misli. Svedjani su druga repka u gostima, njih su i Bugari demolirali. Edited November 11, 2017 by Toni Sumaher
*edited by mod Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Realno, jebes sistem po kome su Spanija i Italija u istoj kvalifikacionoj grupi. Previse se boduju glupe prijateljske, to je problem. Ali ako ne mogu da pobede Svedsku ko ih jebe, stvarno me ne interesuju mediokriteti. Taj problem je rešen ligom nacija ili ko se vec zovu one bonus kvalifikacije
W.F.C. Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Prolazi Italija, 50 godina nisu propustili, nece ni sad.
Meazza Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 I pre utakmice sam imao osecaj da se nece kvalifikovati. Videcemo.
freakns Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 na neki nacin i ja navijam da se kvalifikuju... samo da bih imao protiv koga da navijam u Rusiji :D jedino, oni sto gore igraju, to su veci favoriti... ako prodju, ne bi me iznenadilo i da osvoje :s
Ratamahatta Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 ^ Finale oni vs. Argentina. I osvaja Ciro Imobile, samo Mesi nikad nece.
radisa Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 ^ Finale oni vs. Argentina. I osvaja Ciro Imobile, samo Mesi nikad nece. To i meni palo na pamet, dve ekipe koje su se jedva plasirale.... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Italija će vjerovatno uspjeti da se kvalifikuje, ali tamo tesko da ce moci dalje od osmine finala. Možda bi valjalo da kopiraju fss i promjene trenera...
Recommended Posts