November 10, 20177 yr Ventura nesto kao Muslin. Ako i prodju bice pitanje dali ga italija zeli. nije zvao Balotelija
November 10, 20177 yr pitanje je samo da li će švedama biti dovoljan ovaj gol u milanu koncentracija u odbrani, i žabari nemaju šta da traže i na euru su bili čemerni, ovo je samo nastavak trajektorije
November 10, 20177 yr bezveze mi je sp bez italijana. dobijaju oni revans 2-0 + 1000 zaba. kakvi crni svedjani.
November 10, 20177 yr bezveze mi je sp bez italijana. dobijaju oni revans 2-0 +1 al na produžetke, a gol za 1-0 daće u 92. minutu
November 11, 20177 yr i na euru su bili čemerni, ovo je samo nastavak trajektorije Ти их онда ниси гледао на ЕП.
November 11, 20177 yr za žabare zbog điđija. bilo bi mu 6. SP. +1 Bas neki dan sam citao kako je poceo karijeru u barazu protiv Rusije i da je nameravao da je zavrsi u Rusiji. Na listi nastupa za nacionalni tim je iza samo 3 igraca a bar do drugog mesta bi dosao na SP. Prvi je neki egipcanin mislim... Malo otuzna ironija bi bila da zavrsi karijeru u ponedeljak, na putu za Rusiju Ali ovi mladi (+Kjelini) su mi se zgadili sinoc. Jesu Svedjani igrali muski i provocirali malo i Ventura se zalio na sudjenje ali brate nemas igru dostojnu reprezentacije. Ostali su razmontirani od one utakmice sa Spancima.