Jozef K. Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Konju. Grci su odvratniji od Spanaca i Portugalaca. Zajedno. Mene podsetiše na Vels od sinoć :-) Valjda će Bosna u baraž. Nije realno takmičiti se sa Belgijom, ali bi morali biti ispred Grčke.
Pokojni Ruxin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 navedi 1 koji nisu odvratni <_< Island
levi Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Dobro, svi osim Islanda su odvratni Mada i oni sa tim njihovim dosadnim vikinškim hukanjem
ArleKino Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Vidjeh sad da su govna donijela i "Noz-zica-Srebrenica" transparent.
Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Pošten čovek mrzi špance, portuglace ili žabare, nema četvrto. A i englezi su čudna meta za hejt s obzirom da se ne valjaju, ne igraju specijalno smarački fudbal, a ako ćemo pošteno i numeju, pa samim tim nisu neki bitan faktor. Prinuđen sam zaključiti da je po sredi neko političarenje, a bilo bi najkulje kad ti takve stvari odjebale sa sporta Nikakva politika. Svaki posten covek ih mrzi zbog navijaca poput onih koje smo sinoc gledali. Edited November 13, 2016 by IndridCold
Pokojni Ruxin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Pošto su svi fudbaleri precenjeni, a svi klubovi/repstacije odvratni - šta tek onda reći o svim navijačima? Ali ajd nek bude, da ne širimo smaračku priču
Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ma to je tipicno. Po pravilu ko voli zabare\cigane mrzi Engleze\Nemce i obrnuto. Samo da ne petljamo tu neko "postenje" i sve OK.
Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ja volim zabare i Njemce. Elita! Ja Nemce ne volim, ali samo zato sto su suvise uspesni. Ovako su mi skroz OK.
Pokojni Ruxin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ma to je tipicno. Po pravilu ko voli zabare\cigane mrzi Engleze\Nemce i obrnuto. Samo da ne petljamo tu neko "postenje" i sve OK. Jašta, imaš pravo neka cveta hiljadu cvetova. Mislim to "poštenje" je naravno zajebancija, ali verovatno da jesam malo previše paranoičan povodom politike na sportu. Krivim ono užasno pppraćenje eura...
porucnik vasic Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ma to je tipicno. Po pravilu ko voli zabare\cigane mrzi Engleze\Nemce i obrnuto. Samo da ne petljamo tu neko "postenje" i sve OK. Не. Ја преферирам и Италијане и Енглезе, уз Холандију. Швабе и Шпанију волим колико Хрватску и Албанију.
Lancia Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Mata kaze, nisi u pravu. Gde bese onaj Mancov ep o engleskom fudbalu?
Recommended Posts