ArleKino Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Grci če da pobede veceras. Realno Možda, nama nema Bešića tako da ćemo biti potanki na sredini terena. S druge strane, kontam da bi napadački dio tima trebao prenijeti dobru formu i u repstativni nivo.
ArleKino Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Grci uzasni, ubivamo ih. Jos da Dzeko primi loptu kako treba, dosad bi sve bilo rijeseno. Skibbe poznati prevarant.
čekmeže Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Bosanski komentator tek sada skontao da su i Grci dobili crveni.
ArleKino Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Pregrub si, mislim da bi Grci uz malo sreće (i puno nesreće) mogli do boda. Konju. Grci su odvratniji od Spanaca i Portugalaca. Zajedno. Edited November 13, 2016 by ArleKino
Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Molim, etalon za odvratnost su 1 Englezi. Edited November 13, 2016 by IndridCold
Pokojni Ruxin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Pošten čovek mrzi špance, portuglace ili žabare, nema četvrto. A i englezi su čudna meta za hejt s obzirom da se ne valjaju, ne igraju specijalno smarački fudbal, a ako ćemo pošteno i numeju, pa samim tim nisu neki bitan faktor. Prinuđen sam zaključiti da je po sredi neko političarenje, a bilo bi najkulje kad ti takve stvari odjebale sa sporta
Miljenko Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ja bih ovom trilingu, dodao i Grke, mada su mi Zabari, u poslednje vreme cak i simpaticni. Spance mrzim jos od Piratesa! (nisam toliko mator, pa nisam gledao onaj mec, kada je Santiljana zveknut :) ).
levi Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Stvarno, dokle više ovo? Svi ste u pravu, svi su odvratni, šta tu ima još da se doda
Pokojni Ruxin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 -1 Svi su precenjeni i nemaju pojma, odvratnost je drugo
Recommended Posts