Jump to content
IGNORED

WC 2018 evropske kvalifikacije

levi

Recommended Posts

Posted

Znači, klasika. Ovo što srednja klasa kaže. Prestao da gledam na 1-2 jer sam znao kako će se završiti.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cash

149

• levi

111

• MiddleClass

98

• Lancia

74

Top Posters In This Topic

Posted

Jebeni Tumba. Stvarno greota.

Posted

Kakva utakmica na Vembliju. Ko da igraju Kiderminster - Forest Grin. :D

Posted

Sta ovo bi sa Crnom Gorom, videh 2:0 taman sam mislio da cestitam MiddleBoskeu, kad ono, prc :mad: ! 

Posted

Ocekivani rezultati nocas. Slovenija jedva dobila 1 konobare sa Malte. U ovoj grupi če Eng direkt u Rusiju dok če Slovacka u baraz.

Posted

Will Grigg se vratio i odigrao zadnjih pola sata veceras  :fantom:

Posted

Dobra utakmica u Becu. Avstrija imala prečku, dok je na drugoj strani Walters promasio nemoguce.

Posted

Austrija ispusila, sa Irskom u septembru ce biti mozda utakmica za prvo mesto ali je posle mesec dana isto vazno jos jedno gostovanje u Austriji.

Naravno pod uslovom da nas Wels ne nokautira veceras i uzdrma Muslina i ekipu.

...poslato sa prinudnog...

Posted

Irci standardno. Jednom predju centar, dadnu gol i onda celu utakmicu igraju bunker i kradu vreme. Nemoguce je navijati za ovakvu ekipu. Žao mi Avstrije. Isto ovako je i Bosna igrala protiv Irske. Sporo, bezidejno, uspavano.

Posted

Opet, nije ni Austrija pokazala bog zna šta. 

Posted

Opet, nije ni Austrija pokazala bog zna šta.

Istina ali ovi Irci su bas odvratni.

Posted

kakav gol ponistise makedoncima, stvarno nema smisla. jos su pre toga imali dve dobre sanse. 

Posted

Kakav program danas, dve utakmice i sest zajebancija :D Mozda je i u Evropi vreme za dva kruga kvalifikacija.

Posted

Kakav program danas, dve utakmice i sest zajebancija :D Mozda je i u Evropi vreme za dva kruga kvalifikacija.

Pregrub si, mislim da bi Grci uz malo sreće (i puno nesreće) mogli do boda. :fantom: