October 11, 20168 yr http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/england-manager-gareth-southgate-caught-9002330
October 11, 20168 yr Znaci u Rusiji nas ceka jedan Veciti Derbi u eliminacionoj fazi Muslin vs Tumba Ma kakva eliminaciona faza ima da se sretnu u finalu ????
October 12, 20168 yr znaci imace se kandidat za ciklus(e) posle Muslina. Nada (Vera i Zivka) nikad ne umire... ...poslato sa prinudnog...
October 12, 20168 yr Ma kakva eliminaciona faza ima da se sretnu u finalu Jos i Robi da izdrzi pa da TSL ima triling asova.
October 12, 20168 yr Sad gledam pregled, kako su Škoti brutalno pokradeni kod prvog gola... Umesto da bude bar žuti za Škrtela, bio gol na drugoj strani...
October 12, 20168 yr Mada je bilo smešnije dok sam mislio da je to oficijelni twitter nalog fudbalskog saveza San Marina.
October 12, 20168 yr Ja sam pretpostavio iz prve da nije ali mi je svakako bilo smesno i jedno i drugo :D
October 13, 20168 yr ja sam bio ubedjen da jeste. ako nije oficijelni nalog ičiji, i nije nešto naročito smešno