August 30, 20168 yr Car! uzasno mi drago, jedna od retkih simpaticnih njuski u nasem tenisu. Sada neki anonimus, moze on i to.
August 30, 20168 yr Haha, tri asa za redom kada je trebalo. Odličan posle onog očajnog tie break-a u drugom setu.
August 30, 20168 yr Nisam neki ljubitelj Janka Tipsarevića, ali mi je bilo drago što se konačno vratio posle 2 godine i što je to uradio protiv Kverija. Kad se samo setimda je protiv ove bukve Novaku izmakao zlatni slem ili kako se to već zove.
August 30, 20168 yr bravo jankela baš mi drago da ispadne džini mnogo se ona bila ufurala Žao mi Genie mada ona Siniakova je udarala ko sveti Ilija. Da je igrala protiv Ane bilo bi nekih 6-2 6-0. Žao mi Genie :(
August 30, 20168 yr Žao mi Genie mada ona Siniakova je udarala ko sveti Ilija. Da je igrala protiv Ane bilo bi nekih 6-2 6-0. Žao mi Genie :( pa simpatična je džini, to je jasno, ali brate, para nosem nebo mora ona prvo malo da se spusti na zemlju i da radi, a rezultati će doći ed. viktor izgubio brejk prednosti Edited August 30, 20168 yr by dùda