Fins fleet Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Car! uzasno mi drago, jedna od retkih simpaticnih njuski u nasem tenisu. Sada neki anonimus, moze on i to.
Jozef K. Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Haha, tri asa za redom kada je trebalo. Odličan posle onog očajnog tie break-a u drugom setu.
duda Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 bravo jankela baš mi drago da ispadne džini mnogo se ona bila ufurala
Arkadija Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Nisam neki ljubitelj Janka Tipsarevića, ali mi je bilo drago što se konačno vratio posle 2 godine i što je to uradio protiv Kverija. Kad se samo setimda je protiv ove bukve Novaku izmakao zlatni slem ili kako se to već zove.
Cash Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 bravo jankela baš mi drago da ispadne džini mnogo se ona bila ufurala Žao mi Genie mada ona Siniakova je udarala ko sveti Ilija. Da je igrala protiv Ane bilo bi nekih 6-2 6-0. Žao mi Genie :(
duda Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) Žao mi Genie mada ona Siniakova je udarala ko sveti Ilija. Da je igrala protiv Ane bilo bi nekih 6-2 6-0. Žao mi Genie :( pa simpatična je džini, to je jasno, ali brate, para nosem nebo mora ona prvo malo da se spusti na zemlju i da radi, a rezultati će doći ed. viktor izgubio brejk prednosti Edited August 30, 2016 by dùda
Recommended Posts