Fins fleet Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Kverijevi najvatreniji su beskonacno iritantni.
Timmy Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Dobar Janko ovo malo sto zakacih. Mnogo bih voleo da se u potpunosti vrati....
Cash Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Kverijevi najvatreniji su beskonacno iritantni. +1
Timmy Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Dupli brejk Janka, drugi sa nulom. Servira za set.
Jozef K. Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Mnogo sati provodim na terenu i u teretani i frustrirajuće je što ne dobijam ništa zauzvrat, a osećam da sam se svim srcem dala radu Ana “Veoma sam razočarana, i ručni zglob mi se ponovo upalio. Zaista osećam da posedujem talenat da se vratim u vrh, ali mnogo je faktora". Ivanovićeva se nedavno udala za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, ali kaže da ne razmišlja o kraju karijere. “Ne, uopšte ne, samo moram da ustanovim šta se događa. Imala sam i ranije padove tokom karijere, teške periode, nije mi prvi put da prolazim kroz ovo, samo me boli jer znam koiko sam uložila. Ništa se ne dešava preko noći, povratak će biti proces“, istakla je Ana.
Cash Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Promeni trenera +1000 Ana kaže da joj nije prvi put da prolazi kroz ovo. Jeste Ana prvi put je, da imaš u sezoni vise poraza nego pobeda. Skor 13:14. A bice ih jos ako zadrzis ovog dunstera.
Mil@n Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Zasto se čudiš njenim losim mecevima Hehe najbolje da ću tome da se čudim... Kao što rekoh, toliko je očigledno da je mentalno ne nula već minus milion, da to stvarno ali bez preterivanja izgleda tužno, samo da se sažališ, da ti bude neprijatno dok gledaš.. Pet šest duplih samo prvi set i sl. Kao neki amater koji se nekako našao tu među profesionalcima pa da odradi i nikad više da se ne pojavi, sa tim što se ona pojavljuje non stop :) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Recommended Posts