August 30, 20168 yr Još kaže stručnjak sa ES, veliko veliko iznenađenje Jel ima negde da se gleda prava Ana, Konjuh ? Edited August 30, 20168 yr by levi
August 30, 20168 yr Dali je moguce Milane da si počeo zbog Ane da se nerviras. Ma kakvo crno nerviranje, probudili su me iz popodnevne dremke, pa sam hteo da ubijem pola sata valjajući se po krevetu dok ne krenem na stoni fudbal... Više sam gledao meč jer eurosport ima HD a ja novi tv nego zbog same Ivanovićke. :D Dakle, nerviranje nula posto, više mi je nekako žao, stvarno je tužno gledati sve one duple i promašaje.
August 30, 20168 yr Zasto se čudiš njenim losim mecevima, kad joj je trener teniski Milovan Djoric. Neverovatno koliko ju je čovek unistio.Treba mu dati medalju za takav podvig. Kad budem imao vremena potrazicu kakav skor ima sa ceskim teniserkama u zadnjih 5 godina. Ako ne računamo Valdisovu mislim da nema nijednu pobedu.
August 30, 20168 yr 2,90 - 3,20 http://www.flashscore.com/match/p2XPyBKm/#odds-comparison;home-away;full-time Edited August 30, 20168 yr by levi
August 30, 20168 yr E stvarno ne kladim se, a ovde ti nude novac. Ja več danima govorim na pdf kladionica da vredi igrati kontra Ane. Propustio si veliku priliku. Sad moras da cekas septembar i pocetak azijske turneje :)
August 30, 20168 yr Viktor na odlicnom putu da se posveti nekom od sledecih turnira na kojima se igra za bodove i novac.
August 30, 20168 yr Raspao se psihicki u devetom gemu drugog ali evo ima sansu za ribrejk, 15:40. Nesto su ga i sudije sjebale u proslom gemu, nepravda. Edited August 30, 20168 yr by Zli Gli