Frank Pembleton Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ajdeeee ....shit has hit the fan...
Takeshi Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 pred kraj turnira bi trebalo samo uvece da se igra, ovo je besmisleno.
Korki Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ово је нешто најчудније што сам гледао у тенису, Као нека Зона сумрака и Треће око комбиновано. Ако Ђоковић буде овако играо у финалу нема шта да тражи што се тиче титуле.
Lancia Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 pred kraj turnira bi trebalo samo uvece da se igra, ovo je besmisleno. ne kapiram, ako su zenke igrale polufinale uvece, sto drndaju ove po vrucini.
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ovo je definitivno najružnije polufinale slema koje sam ikada gledao, a moguće i meč.
Pantelija jr Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Istina, meč je većim svojim dijelom djelovao nekako... beživotno, lišeno ikakve energije sa bilo koje od strana. Ili me je banjac ubio u pojam više nego što sam i mogao pomisliti. Svaka čast Njoletu, i osjećam se k'o kreten što se bavim sporednim stvarima u trenutku još jednog njegovog uspjeha, ali stvarno... postoji li ikakav način da se onaj imbecil skloni od komentatorskog mikrofona? Dajte neku peticiju da napravimo, nešto, bilo što...
Boza_zvani_Pub Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Meni uopste nije jasno sta se desilo pa je ovakav mec bio?
Frank Pembleton Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Serenda mats standardno... ....shit has hit the fan...
Timmy Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Prva dva seta Novak je igrao odlicno. Pogotovu prvu polvinu drugog seta. Umetnost tenisa, uzivanje za gledati. Koliko god Novak bezao, ipak ga je Monfis poremtio svojom taktikom. Ali vise od jednog seta Monfis nikako nije mogao da uzme. Novak ulazi u finale lepo odmoran. I ako ponovi igru iz prva dva seta, finale ce zavrsiti u 3.
Timmy Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 ajd prepricajte sta kaze mats AKo vavrinka odigra kako treba u finalu, Novak nema sansi.
Recommended Posts