1n54jd3r Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 ovaj mec ce ostati upamcen po prokletstvu duplih servis gresaka iz prvog seta i to je to
malistev Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Nimalo me ne bi iznenadilo da se ovo sve zavrsi Novakovom predajom u finalu...
Timmy Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 Predace finale posle seta i po Marej ili Delpo. Verovatnije Delpo
Nesh Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Ne spremajte razanj, zec je jos u sumi. Pre meceva cetvrtfinala Vilander je prognozirao da je Monfils favorit za ulazak u finale. Edited September 7, 2016 by Nesh
Timmy Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 Monfis ima odlicnu sezonu, najbolju u karijeri. I ovaj plasman u polufinale bez izgubljenog seta nije iznenadjenje. Pogotovu kad se pogleda smesna lista njehovih protivnika do 1/4 finala. Al dzaba mu i forma i sve. Protiv odmornog i ovako motivisanog Novaka nema sta da trazi. Inace, Novak je izjavio da mu ne smeta sto je malo igrao. Naprotiv, zalecio je sta treba i spremno ceka dva najvaznija meca. Oba ce igrati u dnevnom terminu, pa kaze da ce u to vreme narednih dana i trenirati. Ne znam da li je ko od medija kopao, ali ovo je verovatno ulazak u polufinale nekog GS sa najmanje sati na terenu. Nesto preko 6h je Novak do sada igrao. I jos 4-5 do kraja :)
Filozof manijak Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ako osvoji US open, osporavaće mu tu titulu
Pantelija jr Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 pustite to... nego, aj da skupimo pare da unajmimo nekoga da smakne ovoga sa jurosporta. ako čujem "frenč oupen" još jednom, usraću se od muke
Jeremija Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Barem više ne može da nas teroriše sa "LUKA PUJ".
nisam ja Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 ima taj neki što zvuči kao da ga je nosorog stigao... ne razumem. niko tako ne govori.
čekmeže Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Komentator na ES baš navija za Japanca. Ove prozivke Vilandera i organizatora su mu za kafanu, a ne posao.
Jeremija Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Nisam slušao, pošto većinu naših (a i stranih) komentatora permanentno držim na MUTE.
keitel Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Koji komentator? Ako ima takvih koji između Mekinroa i Smiljana Banjca biraju potonjeg, trebalo bi im nasilno oduzeti televizore sa dual opcijom.
Boza_zvani_Pub Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 To je mrtvi Smiljan Banjac. Secam ga se najboje sa BK kada je Aca otisao i on ostao glavni na fudbalu, onda BK otkupio prava za SP 2006 u Nemackoj (dali duplo vise para od RTSa) pa bila neka specijalna emisija godinu dana pre SP svake nedelje ja gledao redovno - tada mi se najvise smucio. Secam se i da je bio na zrebu grupa i prepricavao kako Bozo Susec pored njega na komentatorskoj poziciji likuje jer smo dobili 'skupinu smrti'. Koji mesec kasnije Dinkic sjebo Karica pa se ugasio BK i SP je ipak isao na RTSu.
Recommended Posts