MiddleClass Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Kako je moguce da jedna kladionica zatvori na ex yu prostorima? +1 Ovo i mene zanima. :D
Malvo Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Nije Dimitrov bio los koliko rezultat pokazuje, Marej je samo odigrao odlican mec.
Max Morlock Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Karat će ga Delpo žnoru... A onda epsko finale Sent from my SM-N910C
Timmy Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 Ana Konjuh u 1/4 finalu sa samo 18 godina. Bravo mala :hail:
Arkadija Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Nije Dimitrov bio los koliko rezultat pokazuje, Marej je samo odigrao odlican mec. došla da napišem isto. Koliko god da je Dimitrov dobro odigrao, Marej je odgovorio još boljim poenom. U strašnoj je formi Marej i ima ogromno samopouzdanje. Nema onih nerezonskih poena, padanja na psihičkom planu, udara hirurški precizno.
Timmy Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 Olga predala u prvom mecu na 1:1 zbog povrede Imala i mp prethodno.
Zli Gli Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 +1 Ovo i mene zanima. :D Logicno je pitanje, skroz :D Po meni, postoje dve opcije. Prva, verovatnija, je da su uzeli one neke silne subvencije, izvrteli pare pet godina i otisli. Druga je da jednostavno nisu bili zadovoljni prometom/profitom i zapalili.
Bujodrag Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Nemo' se vadiš. Upropastio si im bizmis, zar ne.
MiddleClass Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ispunio je san 99% Srba - zatvorio je kladionicu. :D
Kanzas siti zez Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Zimonjic u 1\2 finalu miksa. Monfils i dalje bez izgubljenog seta? Bravo
Recommended Posts