Behemoth Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Slepci prenose zenski mec na ES2, sad ce valjda na ES1 u 18.55 Sent using Tapatalk
Jeremija Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ne znam koji im je qrc, ali je očigledno da iz nekog razloga svesno ne prenose Del Potra, nije valjda što je Noleta istamburao na Olimpijadi?
Jeremija Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Krenulo na ES1HD, fala qrcu da su se smilovali.
Arkadija Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Dominik Tim upravo predao Del Potru zbog povrede kolena.
Jeremija Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Del Potro ide na pobednika meča Marchenko - Wawrinka, ako se ne varam.
Zli Gli Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 :0.6: Ako nisi stavio neki dinar na ovo greota, velika greota... Otkako mi se zatvorila kladionica tj. cela firma, ne igram vise nista, evo vec jace od mesec i po. Hteo hiljadu dinara, kvota bila 9-10 uglavnom, i mrzelo me da odem :D Delpo osvaja, rutinski.
koksy Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 jeb se Gli, dobro si predvideo ispadanje Nadala, nadam se da ovde grešiš. jer naš Nolo...
mlatko Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Sta je JMDP uradio Thiemu? Mislim da Wawa nema sanse protiv Delpa, H2H je 4:2 uz zadnja 4 meca za Argentinca. Potajno se nadam da ga Stan moze zaustaviti ali ko ce onda izbaciti Mareja? Ne volem meceve Noleta sa njim... Ma moze svakako, samo da Tsonga ne pobedi :D Edited September 5, 2016 by mlatko
borris_ Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Otkako mi se zatvorila kladionica tj. cela firma, ne igram vise nista, evo vec jace od mesec i po. Hteo hiljadu dinara, kvota bila 9-10 uglavnom, i mrzelo me da odem :D Delpo osvaja, rutinski. Kako je moguce da jedna kladionica zatvori na ex yu prostorima?
Behemoth Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Sta je JMDP uradio Thiemu? Mislim da Wawa nema sanse protiv Delpa, H2H je 4:2 uz zadnja 4 meca za Argentinca. Potajno se nadam da ga Stan moze zaustaviti ali ko ce onda izbaciti Mareja? Ne volem meceve Noleta sa njim... Ma moze svakako, samo da Tsonga ne pobedi :D Kako ko ce izbaciti Mareja? Pa Dimitrov u toku noci po nasem vremenu :) Sent using Tapatalk
urkozamanje Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Upropastio ih neki decko tipovima iz rumunske kosarskaske lige.
mlatko Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Kako ko ce izbaciti Mareja? Pa Dimitrov u toku noci po nasem vremenu :) Sent using Tapatalk +1 ( [emoji38] ) edip: wadafaka, pa Dimimga je dobio u MC ove godine tako da... ...poslato sa prinudnog... Edited September 5, 2016 by mlatko
Grandilof Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Marej se u najmanju ruku zeza sa Bugarcetom...
Recommended Posts