August 30, 20168 yr 2016 US Open Live Scores Men's Singles, 1st Round New York D. Dzumhur won in 4 sets A Tomik se lozio (a i resto novina u kraju) da igra protiv Nick-a...
August 31, 20168 yr Nisam neki ljubitelj Janka Tipsarevića... Nisam u fazonu da svi moraju da ga ljubavisu, ali nadam se da nisi neki ljubitelj noletov...
August 31, 20168 yr Juzni ili Pelja u trecem, pa Izner u osminiBrine me Izner... Mislim da Nolou zbog poznatih problema nije ritern na nivou Sent from my SM-N910C
August 31, 20168 yr Author Viktor i Lajovic i Janko i Lu prosli u drugo kolo dubla. Zimonja igra u paru sa Stepanekom.
August 31, 20168 yr Author Ispao i Cuevas od Almagra. Mnogo se procistila da druga cetvrtina zreba. Monfis nema nijednog nosioca do 1/4 finala. A ako Nadal kiksne otvoren put mu je do polufinala... Mada kad bolje pogledam i Nadalov deo, on tu nema od koga da izgubi.... Sock odvaljuje Zvereva, ocekivao sam neizvesniji mec tu.
September 1, 20168 yr Author I Muguruza aut. Kakav dan jbte. Pomislih da nece mozda i Rafa. Ali uze prvi set sa nulom. Mada se Sepi dobro bori iako to rezultat ne pokazuje. Imao je na svaki Rafin servis 40:40, a u vecini i brejk lopte. Ali sve Rafa uzeo.