duda Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Koje plaze predlažete u donjem delu Sitonije. Mislim na te van ovih mesta.. Sutra ćemo verovatno neku random na tom potezu Sarti-Kalamici... lagomandra , 5 km od neos marmarasa, prema nikitiju ako voliš ladovinu, zakiva
SleeperSleep Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 eh... otpala planirana destinacija za ovu godinu, pa idemo na drugu stranu, JUg. bićemo neko vrem MK, pa nam je neka Grčka u blizini opcija. pošto idemo sa troje dece, nemam prostora, ni živaca za avanture, a po skrnavim pefkohorijima mi se baš ne ide, dok su Vurvuru i okolia, prema onome što nalazim ne netu, sa ovoliko klinaca u ovom periodu vam mog trenutnog budžeta tasos je dakle opcija, samo mi treba neki hint na koji deo da idem, da niej baš nepregledna peščana plažetina, to niko od nas ne voli. i ono, gde je ladno, gde nije, gde piče talasi nons stop, gde ne, gde ima ribe, uvala i tavernica.. i tako to. tasos ti je skuplji od vurvurua.
banatjanin Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 To sam i sam mislio, ali po ovome što nalazim po netu, Vurvuru je duplo skuplji
SleeperSleep Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Kakav smestaj trazis? Ja sam trenutno na Tasosu (2 porodice, troje male dece). Koliko daleko od plaze? Koliko prostorija?
banatjanin Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) Kakav smestaj trazis? Ja sam trenutno na Tasosu (2 porodice, troje male dece). Koliko daleko od plaze? Koliko prostorija? Dve sobe, 4 kreveta (idealno jedan bračni + 2) , može i jedan pomoćni, ali nije uslov. Kuhinjica, terasica ili dvorište, roštilj bi valjalo. Nas dvoje velikih, dvoje dece 8 i 11 i jedaan malac od 2 Edited July 30, 2015 by banatjanin
SleeperSleep Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) Udaljenost od plaze? ako trazis smestaj blizu plaze, tesko ces to sto trazis naci za manje od 90 evra dnevno. ja solidno znam potez oko limenasa (15km na obe strane) i cini mi se da je najbolje biti smesten oko plaze pahis - to jeste uredjena plaza ali nije preterana guzva, nema muzike i puna je prirodnog hlada. na drugu stranu, skala panagija je bolje resenje od skale potamije. od ostatka ostrva sam primetio da je potis mesto za izbegavanje - klasicni mas turizam (i panagija i potamija tome naginju ali nije ni izbliza takva guzva). ako te ne mrzi da ides kolima na plazu, ima jedno mnogo lepo mesto u kopnu, zove se kazaviti, sa fantasticnim apartmanima, desetak minuta voznje od obale. Edited July 30, 2015 by ikar
Timmy Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) Dve sobe, 4 kreveta (idealno jedan bračni + 2) , može i jedan pomoćni, ali nije uslov. Kuhinjica, terasica ili dvorište, roštilj bi valjalo. Nas dvoje velikih, dvoje dece 8 i 11 i jedaan malac od 2Sve ovo, samo sa dva velika kreveta smo plaćali 50e u Vurvuruu. Našli na licu mesta. Plus ogromno dvorište puno zezancija za klince, stoni tenis, trambolina, tobogani i sl. Roštilj i gazda koji sve sprema tu. Ležaljke na plaži uključene... Malo veći apartmani su tu koštali mislim 60e. Vidi na grčka.info čini mi se da se tako zove sajt sa oglasima. Ima dobrih ponuda tu. I airbnb svakako. Pusti booking.com i slične. Edited July 30, 2015 by Timmy
nisam ja Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Produzio bih do neos marmarasa na jos koji dan. neki hint, savet, sugestija?
pufikaflafi Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Produzio bih do neos marmarasa na jos koji dan. neki hint, savet, sugestija?Meni je gradska plaža u Neosu lepša od Paradiso plaže. Produžite do dela plaze iza beach barova, manja je guzva. Odmah iza Paradiso plaže ka Nikitiju, imate preslatku tavernicu (mislim da se zove Rahona) sa minijaturnom sopstvenom plažom i borovima u zaledju, tamo smo se kupali i klopali sami prosle godine. Obidjite hotelski kompleks Porto Karas- iza dve uradjene hotelske plaze i marine produzite stazom za džoging- jedna za drugom su 17 plaza i plazica, opet uz malo srece kupacete se sami, a meni je to neponovljiv doživljaj. [emoji2]
Nikodije Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ja za koji dan idem na Eviju, mesto Pefki, ne mojom voljom, i nista ne znam o mestu. Neka iskustva?
SleeperSleep Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Produzio bih do neos marmarasa na jos koji dan. neki hint, savet, sugestija?izmedju nm i nikitija imas dvocifren broj odlicnih plaza na kojima sunce zalazi u 21h.
ducca Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Obavezno upasti na Kohi Beach koji je u sklopu komplexa Porto Carras, ulaz na rampi nesto sitno eura i placa se po osobi. Beach bar odlican, dobra mjuza, konobari(ce) super usluzni i ljubazni za promenu, uvece nastavlja zurka ko je u tom fazonu. Mladja ekipa uglavnom, relativno umerena koncentracija Srba, cene jbg. Sam komplex Porto Carras treba videti (i probati), prilaz do plaze je kao kroz NATO bazu... Edited August 7, 2015 by ducca
copkillah Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Samo da kažem RIP Lefkada bBo sam u prolazu tamo na dva dana i pretvorena je u novu srpsku pokrajinu. Dakle, ko je bio, bio je. Što se tiče Kefalonije, situacija je znatno bolja iako je primetan veliki broj naših tablica. Ostrvo je ogromno tako da se gužva (a ni srpstvo) ne osete toliko, iako sam bio u najgorem špicu sezone. Ima mesta za sve, dovoljan broj plaža po svačijem ukusu, jedini problem je što se kolima prelaze relativno velike razdaljine, što nije baš po svačijem ukusu. Takođe, zbog zemljotresa od pre par godina, nisu baš svi putevi u funkciji pa ima nekih zaobilaženja, tako da se ne treba previše oslanjati na navigaciju već na table.
Recommended Posts