Timmy Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Pisao sam na drugom topicu: 1 dan Metamorfosi, 6 Vurvuru i 4 Sarti. Koje plaze predlažete u donjem delu Sitonije. Mislim na te van ovih mesta.. Sutra ćemo verovatno neku random na tom potezu Sarti-Kalamici... A vredi li cimati se i do Toronija? Nije ni to daleko, mada se svuda sporije vozi zbog krivina i puta. Ko bude u prilici nek obavezno svrati kod tetke što prodaje razno voće i povrće i razno spremljeno od njih. Nekih 6-7km od Sartija na dole, sa desne strane puta ima mini pijacu, sve njeni proizvodi. Tu iza su odmah vrtovi i plastenici. Sve jeftino. Favorit marmelada od seri paradajiza. Samo 2,5e teglica. Ima i domaćih rakija. Od grožđa smo probali, ali ne kupismo. Sve nas je terala da probamo. Baš lepo iskustvo od 20tak minuta.
frit Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ako si u Sartiu i odeš skroz o kraja one plaže (mislim da je par km duga) lako ćeš eliminisati momentat poznatog jezika. Za ostalo tu je Kalamitsi i resto. nudisti
čekmeže Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ako si u Sartiu i odeš skroz o kraja one plaže (mislim da je par km duga) lako ćeš eliminisati momentat poznatog jezika. Za ostalo tu je Kalamitsi i resto. Moj smeštaj je bio u poslednjoj vili na kraju ulice u novom delu, ja i 80 zemara. Plaža ide i dalje ali nema više kuća. Resistance is futile.
frit Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) prodjes vodom pored stenja, ili kolima okolo, plaza se nastavlja regularna, posle ide neka zeznuta staza za nude plazu a dalje je plaza za dvoje Edited July 30, 2015 by fritifrut
Mr.Mxyzptlk Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 jel' bio neko na kos-u? u gradu bas? vredi li cemu? fino izgleda na internetu
dranata Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Mi prošle godine bili na neke dv, tri uzastopne plažice pored restorana 5 steps on the send, mislim da se tako i plaže zovu. Od Sartija jedno desetak, 15 minuta vožnje. Prva je baš plitka, za hodanje, pa je sranje, druge dve savršene. Orange beach je prelepa, al je uglavnom prepunjena.
Timmy Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ka dole kapiram? Na gore su oni kampovi u šumskom delu poluostrva, to smo obišli. Ok je, ništa preterano.
dranata Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Joooooj, ja nemam nikakvu orijentaciju.... ne znam u kom pravcu. :shy:
Apollo Creed Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) jel' bio neko na kos-u? u gradu bas? vredi li cemu? fino izgleda na internetu Bio ja pre neku godinu, naravno da vredi-idi obavezno. Mini, ali bas, verzija Rodosa- nismo bili smesteni u gradu,al smo isli skoro svako vece. Nista od partijanja, ali za odmor-super.Malo ostrvo, mozes da ga obidjes tipa za dan. Ima i šljunkovitih i peščanih plaća, meni Kardamena ostala u najlepšem sećanju. Vetar je bio prilično jak, doduše ne u svim delovima ostrva. I mnooogo je toplo u ovo vreme. Edited July 30, 2015 by Apollo Creed
wall Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 jel' bio neko na kos-u? u gradu bas? vredi li cemu? fino izgleda na internetu Grad je OK.Poprilično duvalo tada tako da more bilo hladnjikavo. U Bodrumu koji je prekoputa ljudi pocrkali na izletu na 40C a mi jednom upalili klimu. Nema baš nešto plaža za obilaziti (tako mi rekli ljudi koji su išli).
banatjanin Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 eh... otpala planirana destinacija za ovu godinu, pa idemo na drugu stranu, JUg. bićemo neko vrem MK, pa nam je neka Grčka u blizini opcija. pošto idemo sa troje dece, nemam prostora, ni živaca za avanture, a po skrnavim pefkohorijima mi se baš ne ide, dok su Vurvuru i okolia, prema onome što nalazim ne netu, sa ovoliko klinaca u ovom periodu vam mog trenutnog budžeta tasos je dakle opcija, samo mi treba neki hint na koji deo da idem, da niej baš nepregledna peščana plažetina, to niko od nas ne voli. i ono, gde je ladno, gde nije, gde piče talasi nons stop, gde ne, gde ima ribe, uvala i tavernica.. i tako to.
Recommended Posts