mandingo Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) provericu, hvala. najbolje ce biti kad na kraju zavrsim u lefkadi - too many cooks (planeri), jbg. Edited July 29, 2015 by mandingo
nisam ja Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 sedim na terasi i otvaram stranicu po pet minuta. u međuvremenu me komaci razneli, ali samo ispod kolena, ne stiže retsina do noga. trebalo mi 12 sati do ovog pakla. sarti. ovde sve sam srbin, i to onaj najpraviji. danas su neki sremci (buđanovci fazon)na uho, snimali curu u toplesu i urlali na temu skupog smeštaja. sve to ispijajući onaj krme jelen i slušajući m,ilica na nekom razglasu. želim da verujem da ima ovde da se kupi jelen. davali primer nekoj balavurdiji. čoporu. sin će me jebati ružno ovde ovih deset dana, krenulo iznad kolena. naleteo i na neku grupu verskih ekstremista. utopih se među njima na putu gajbi. dođavola, začu se. zašto kažeš dođavola zapita sin srbina, ne vidi se hilandar, odgovori. inače more bilo lepo, onako zelenkasto i toplo. a i sitan šljunak na grackoj plaži nije užaren i ima vetra te nije da svisneš.
JozoMujica Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 sedim na terasi i otvaram stranicu po pet minuta. u međuvremenu me komaci razneli, ali samo ispod kolena, ne stiže retsina do noga. trebalo mi 12 sati do ovog pakla. sarti. ovde sve sam srbin, i to onaj najpraviji. danas su neki sremci (buđanovci fazon)na uho, snimali curu u toplesu i urlali na temu skupog smeštaja. sve to ispijajući onaj krme jelen i slušajući m,ilica na nekom razglasu. želim da verujem da ima ovde da se kupi jelen. davali primer nekoj balavurdiji. čoporu. sin će me jebati ružno ovde ovih deset dana, krenulo iznad kolena. naleteo i na neku grupu verskih ekstremista. utopih se među njima na putu gajbi. dođavola, začu se. zašto kažeš dođavola zapita sin srbina, ne vidi se hilandar, odgovori. inače more bilo lepo, onako zelenkasto i toplo. a i sitan šljunak na grackoj plaži nije užaren i ima vetra te nije da svisneš. Ako si kolima, obiđi Kalamitsi, Porto Koufo, Toroni... usput imaš gomilu fenomenalnih plaža, ne znam kako je sada, početkom juna su uglavnom puste, a i ako ima nekog, teško da ćeš srpski da čuješ.
nisam ja Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 ma kolima sam. al nemam pojma šta da radim sa malim teroristom od 5 meseci. stalno je u akciji, glaba sve što vidi, puzi, skače, zaleće se glavom...plus što ne umem ni sebi da pomognem od 11 do 17 štosonokaže, ko je vodio malo bebče na more? šta radite šnjim kad je najteže?
frit Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 tu oko 5,6 godine bude podnosljivo, a oko 10 godine mozes uslovno mirno na letovanje bepce slusas i cuvas ga od sunca
yolo Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 brate. srbi po obicaju misle da ce dete da umre ako se promeskolji ili nedaj boze zaplace. napravi svoju bazu na plazi. veliki suncobran ili neki okvir preko koga mozes da prebacis neku tkaninu i tako napravis baldahin za bepca. bepcu napravi njegov teritoriju na kojoj se nalazi sve sto mu treba, plus ono sto treba tebi kada si blizu njega. ne znam da li imas frizider za plazu ali bi bilo dobro za njegovu hranu i za tvoj vops. tamo je pesak, bepcu ce biti toplo i mekano i trebalo bi brzo da se umiri. gledao sam istu ovakvu scenu nedavno na limnosu i ne pisem napamet, austrijski par je imao recimo 4 dece u rasponu od 6 meseci do 10 godina, zena je bila trudna sa pozamasnim stomakom, cale je izgledao kao big lebowski samo malo mladji, recimo 40. bebac je kuntao dok su se svi zezali na svoj nacin, decurlija u plicaku, cale ispija konzerve fixa i povremeno utrci u talase i ispliva u jednom trenutku dok nikog nema u blizini, cuje se bebac kako place cale iskulirano dolazi do njega sa pljugom u ustima krene nesto da ga okrece i ljuljuska, ne vadi cigaru bebac se smiruje, prestaje da place, ali ostaje budan i tu se nesto prevrce po tome i guguce cale otvara frizider i uzima jos jednu konzervu piva prilazi keva sa stomakom do zuba i pita jer sve u redu.... i tako zivot jedne porodice na moru
čekmeže Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Brate piju fix...onaj crni je nešto najgore što postoji. Bio je i neki royal fix al je van moje lige nisam ja idi na izlet do amuljanija i kupi ikonu i sve će biti ok. Edited July 29, 2015 by čekmeže
yolo Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 a sta da piju, mitos? amstel? jedete ono sto se ne jede, fix normalni u sufli je skroz OK pivo
Ryan Franco Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Ako si u Sartiu i odeš skroz o kraja one plaže (mislim da je par km duga) lako ćeš eliminisati momentat poznatog jezika. Za ostalo tu je Kalamitsi i resto. Edited July 29, 2015 by McCabe
Timmy Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) @mandigo, u sva 3 smeštaja na Sitoniji sam imao solidan net. Naravno od 9 do 11-12 uveče je loš jer se svi nakace, ali u ostalim satima je sve ok. To je sad postao standard skoro svuda. Edited July 29, 2015 by Timmy
Timmy Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ako si u Sartiu i odeš skroz o kraja one plaže (mislim da je par km duga) lako ćeš eliminisati momentat poznatog jezika. Za ostalo tu je Kalamitsi i resto. Danas bili u Kalamiciju. Nigde više naših nismo sreli. Bukvalno 2/3 ukupnog broja.
LeBron Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Danas bili u Kalamiciju. Nigde više naših nismo sreli. Bukvalno 2/3 ukupnog broja. Jel si na kraju smesten u Vurvuru-u? Ja sam tamo bio pocetkom jula i super je mesto...
Recommended Posts