Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Aj i neko kaže šta o Krfu, javlja mi se kao moguća destinacija pa ne znam da li da uopšte razmišljam ili...

Posted (edited)

Itaka ti je na keca to sto trazis, isto i Paxos.Na Itaki KIoni, na Paxosu Logos. Na Paxos se stize ferijem iz Igumenice (oko sat i po cini mi se), na Itaku ferijem sa Lefkade (iz Vasilikija). Rekao bih da je malo kraci put do Paxosa. Ako krenete iz Skopja, Igumenica je 6 sati voznje, ima 3 ferija dnevno, treba paziti na konekcije (i 1 sat vremenske razlike:))Paxos je za nijansu malo vise posh ali postoji veliki izbor, ima svega, jednako je turisticki pristojno, sasvim autenticno i sa merom - masovnog turizma nema, hotela nema, aerodroma nema. Ni Srba nema, istocnoevropljana u tragovima sem kao radna snaga (Albanci). Nesto malo Rumuna na Itaki ali ne u Kioniju nego u Stavrosu.Preporuke za smestaj saljem u PM.Vurvuru takodje pod uslovom da ti ne smeta da slusas 24/7 srpski i bugarski... Za hlad u Vurvuru ne znam doduse.

Edited by gazza1
Posted
loše mi ide organizacija,treba mi:plaža sa sitnim šljunkomhladda nije gužva, buka i toi da ne deru za smeštajneki studio apartman idealno, ne zarezujem hotele i pansioneja i žena + dvoje klinaca + bebacaj pomozite, ako znate, ali sa konkretnim.Vurvuru mi se vrti kao opcija... razmišljao i o Itaki... (nemam problem sa daljinom)tasosa se plašim jer toliko njih priča o tasosu da ga zamišljam kao adu ciganliju
Skopelos
Posted

Tasos je odličan za porodice sa malom decom a nije ni skup. Kakva crna Ada ciganlija.

Posted (edited)
loše mi ide organizacija,treba mi:plaža sa sitnim šljunkomhladda nije gužva, buka i toi da ne deru za smeštajneki studio apartman idealno, ne zarezujem hotele i pansioneja i žena + dvoje klinaca + bebacaj pomozite, ako znate, ali sa konkretnim.Vurvuru mi se vrti kao opcija... razmišljao i o Itaki... (nemam problem sa daljinom)tasosa se plašim jer toliko njih priča o tasosu da ga zamišljam kao adu ciganliju
valjda smehttp://www.cormoran.co.rs/vila-olympiapefkohoribio prosle godineiznad puta, daleko od plaze, ali nismo ni isli u pef na plazu,svaki dan blue fish (pescana plaza), za jednu vocnu salatu 4e cetiri lezeljke 10 km udaljeno, u koferu na kolima stvari za plazuima bazen+bebeci bazen, uvek topla voda (golden sun je blizi plazi, ali ladna voda u bazenu), kad se nekom ne ide na plazu na bazenu je pravo uzivanjecura mladog gazde je srpkinja, lako se resavaju problemigazde su oknezgodno parkiranje, ali moze semi smo imali mrave, prvi dan ih potamanili i do kraja je bilo okbili smo u studiju, imali i dodatni lezaj na naduvavanje sto nije bio problemgomila dece, bebaca, druzenje,jedan mladi par je pizdeo sa namaima nas lekar u pefuobjekat je u cirilicno p, i ogradjenklinci su ostajali u dvoristu do posle ponociprednostitopao bazen, odlicna plaza u blizini (10km), nas lekar, gazde izlaze u susret, deca imaju sa kime da se druze (bilo 4 bebca, i bebca mozes nekom dati na cuvanje)manenasa soba je bila relativno mala, nema tenda na terasi ali sunce samo pre podne, i ima jedan gaf za tri sobe u prizemlju, terase su blizu, mozes da se rukujes sa troje cetvoro komsijanama je to bilo daleko najbolje letovanjepreporucujem za porodice sa malom decom do recimo 10-12 godinanema velike intime, ali mozes da ostanes na miru od dece :naughty:e:dve spremacice svaki dan Edited by fragand
Posted

pefkohori je super za decu, ali prosle godine je bilo dosta slucajeva upadanja u sobu preko noci, bacanja uspavljujuceg gasa i pljacki.

Posted
pefkohori je super za decu, ali prosle godine je bilo dosta slucajeva upadanja u sobu preko noci, bacanja uspavljujuceg gasa i pljacki.
tacnonisam siguran tacno gde ali cuo sam za to, doduse ne za gaskako je objekat u obliku cirilicnog slova p, svi prozori gledaju ka dvoristu, ka spolja nema nista, i nije tamo bilo incidenata koliko znami gazde tamo zive
Posted

I opet ja.Nešto malopre pričamo i dođoh na ideju uzeti neki stvarno dobar apartman 0m od mora tj plaže, ono sa terase u more.Imao neko tako nešto? Lepo bi bilo da je blizu koliko može da bude.

Posted
I opet ja.Nešto malopre pričamo i dođoh na ideju uzeti neki stvarno dobar apartman 0m od mora tj plaže, ono sa terase u more.Imao neko tako nešto? Lepo bi bilo da je blizu koliko može da bude.
2 muve jednim udarcem: na 0m si od mora tj plaze + provalnici moraju da pale camac da bi ti upali na gajbu. Pametan si ti.
Posted

To bi onda bili pirati. A oni su najopasniji! :huh:Ozbiljno, ima tako nešto da se relativno lako nađe?

Posted (edited)

ja sam prosle godine bio na takvom mestudoduse nisam siguran da moji parametri genijalnog mesta za odmor korespondiraju sa opstim:melinda-beach.jpg

Edited by gazza1
Posted

Kad sam vec ovde, jel bio neko na Symiju?Vidim da je grad jako lep, nego me zanima jel ima jos nesto na ostrvu sem spaljene zemlje? neka sela u unutrasnjosti, plaze itd itd, slucajno da nema neki deo sa vegetacijom visom od 20cm?

Posted
ja sam prosle godine bio na takvom mestudoduse nisam siguran da moji parametri genijalnog mesta za odmor korespondiraju sa opstim:melinda-beach.jpg
:ziga: tvoja itakanesto najlepse sto sam videla (na fotkama:))tvoji kritireijumi su kao moji, a i ono pravilo - zivot je suvise kratak da bi se islo na more 2x na isto mestoja mora mda overim rodos ove godina (al skoro na silu,samo da ga shtikliram..no na 5-6 dana, one way ticket ,wizz air 40e..pa ferijem u tursku do marmarasa(18km), ali odmah u kaş na 3-4 dana, pa lokalnim prevozom po kapadokiji. i nazad iz istanbula
Posted

ovo je lezbos, jedno seoce pored plomarija:) - ja svake godine nadjem svoju itaku negde u grckojdobar ti je plan, sad si me inspirisalasta ima u tom kasu?