Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grčka an ženeral

Featured Replies

idi na Krf

• Replies 3k
  • Views 339.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ladno usred Peliona u nekoj taverni u selu blizu smestaja fotke Rodzera Votersa sa gazdaricom. Baba ne zna rec engleskog al njen sin kaze da su prijatelji i da svake godine dolazi van sezone. Nadrealn

• Počela je kalendarska jesen a mi se još nismo mentalno oprostili od leta. 12. septembra smo ispratili poslednje goste leta 2025, igrom slučaja baš forumaše odavde. Prvi gosti su došli 17.juna, posledn

• halloween
    halloween

Pre putovanja na Krit, a i drugde u Grčku, nije loše pročitati Grčko leto Žaka Lakrijera, Grčka ostrva od Lorensa Darela i Kolosa iz Marusija od Henrija Milera. Druga i treća su pisane pre oko 80 godi

Posted Images

jel si jeo kokorec?

e mislim da je to to što nisam stigao da probam. kokorec.to je nalik musaki, ne? nešto mleveno i smuljano pa zepečeno jajetom odozgo?

e mislim da je to to što nisam stigao da probam. kokorec.to je nalik musaki, ne? nešto mleveno i smuljano pa zepečeno jajetom odozgo?
neovo dole7990.jpgjagnjeca crevca i iznutrice, peceno.kokoretsi%252520piato_0055_resize.jpg

e jebiga...to sam video u panagiji da se obrće, pojma nisam imao da su crevca u pitanju! pomislio sam da je neki premium giros. :frust:ma dogodine ću sve da nadoknadim...

javi se shermanu da ti lupi macolu u moje ime, pa dogodine da nadoknadis....

hehe nasao sam gde ima ovaj gazzin kukurac pa cu sjutra zariti zube u nj.

Jadan gaza. To će verovatno boleti.бај народни тапаталк 2

umijem biti nježan kada hoću :naughty:

I ti si na Tasosu?

ne, na Skopelosu sam

a, ok :)

Jedno pitanje/konsultacija. Da li je neko od vas isao u Grcku u oktobru? Da li to ima ikakvog smisla, tj. da li je temperatura iole "friendly" za kupati se, i tako to... Mogu da uzmem odmor tek u oktobru, a nesto mi zapelo da odem namore posle previse vremena.

Jedno pitanje/konsultacija. Da li je neko od vas isao u Grcku u oktobru? Da li to ima ikakvog smisla, tj. da li je temperatura iole "friendly" za kupati se, i tako to... Mogu da uzmem odmor tek u oktobru, a nesto mi zapelo da odem namore posle previse vremena.
kazu da se na kritu moze fino kupati u oktobru. verovatno i na karpatosu i rodosu, ali krit bi bio naj-sigurica za tako kasni odmor.

@Ros, hvala, tako nesto je i meni palo na pamet. Samo, moram da vidim mozemo li sami da se organizujemo eventualno, posto agencije u oktobru nemaju nesto ponuda