Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Moćo, ne pretvaraj se pred nama, mi znamo.OK, ne voditi Kojota u Laganas. Ko za inat nalećem uglavnom na aranžmane tamo :lol:Tih ~200 evara za kola je već podnošljivije od 300+ u svakom slučaju. Nadam se da zbog krize i manjka gostiju možda može još malo da se spusti.

Posted

A nemas nasu dozvolu?Ponesi bar nas dres kad pregovaras za cenu da znaju da srpska sirotinja.

Posted

Jel gledaš kod nas aranžmane?

Posted
A nemas nasu dozvolu?Ponesi bar nas dres kad pregovaras za cenu da znaju da srpska sirotinja.
Nemam našu dozvolu odavno.Što se outfita tiče, to je bar jasno - majica sa Noletom, šajkača ili makar ona kapa od Ratka Mladića, oko vrata čuturica i krs' časni (onaj što ga bacaju u reku), kratke kargo pantalone kaki boje (ili makar smb) i oni opanci za plažu što mogu da se nose bez čarapa. Eventualno superlepkom zalepim mali i domali prst za dlan na ruci koju držim na menjaču.
Jel gledaš kod nas aranžmane?
Video sam svašta, ali ne znam još koje su to "renomirane" odnosno pouzdane agencije dole kod nas.
Posted
Nemam našu dozvolu odavno.Što se outfita tiče, to je bar jasno - majica sa Noletom, šajkača ili makar ona kapa od Ratka Mladića, oko vrata čuturica i krs' časni (onaj što ga bacaju u reku), kratke kargo pantalone kaki boje (ili makar smb) i oni opanci za plažu što mogu da se nose bez čarapa. Eventualno superlepkom zalepim mali i domali prst za dlan na ruci koju držim na menjaču.Video sam svašta, ali ne znam još koje su to "renomirane" odnosno pouzdane agencije dole kod nas.
Jbg, ja znam 100% koje nisu. :DŠalu na stranu, Kaldoukasa svi preporučuju, pa i ja idem ove godine preko njih. Ali nemam ranijih iskustava. Mislim da ima ovde forumaša koji su zbili zadovoljni sa njima.
Posted
:yucky:
Još fake medicinske.Ali ubedljivo naj :yucky: bila je debela pijana izgorena plavuša u "haljinčetu" od nekih sjajnih i šarenih trakica.Nešto kao hula suknjica samo retko tkanje. Naravno bez ćega pa je celulitna guza i bubuljičava veverica bila na izvol'te.
Posted

:naughty:Pričaš kao da je to nešto loše.

Posted

E moj razze vidi se da si predugo u toj svabiji otisli ti kriterijumi nacisto.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Brate da si je video... :mellow:Nisam "osetljiv" kao Moća ili Zli ali ovo je baš bilo...Zaboravi na Laganas kao bazu.

Posted

Ko mi priča o kriterijumima, neko ko miga na rupu u krofni :lol:Elem, doći ćeš i ti u moje godine. Osim toga, lepota dolazi iznutra. :fantom:

Posted
Čitala sam sve! Al me baš zanima taj period, glupo mi da vodim klinca, ako će da mi se smrzava po plaži ako izađe iz vode.
bio sam ja sa klincem pre nekoliko godina (tad je imao 18 meseci) u avgustu i znalo je da duva i bude sveznjikavo pre i kasno popodne. posle ns su dosli nasi rijatelji koji su zakacili prvu nedelju septembra koja je bila bas onako kisovita. kolima treba desetak sati, mozda malo vise, zavisi kako ti se zalomi sa trajektom i koliko su deca zahtevna. nemoj me drzati za rec za satniu, mi smo na tamo spavali na dojranu, a u povratku smo svratili kod prijatelja u nis.lep je tasos i generalno baby friendly ali je za porodicu sa decom koja dolazi iz beograda sitonija bolja opcija. brze se stize, bolja je ponuda plaza na kojima imas i pesak i dugacke plicake i prirodan hlad. uopste, meni su plaze na sitoniji lepse i znatno je manje kupaca na njima. pride je smestaj 20-30% jeftiniji nego na tasosu.
Posted

ne znam da li sam prijavio moju grcku ove godine:8 dana sifnos, 8 dana milos, 2 dana grcki novi sad :)

Posted
lep je tasos i generalno baby friendly ali je za porodicu sa decom koja dolazi iz beograda sitonija bolja opcija. brze se stize, bolja je ponuda plaza na kojima imas i pesak i dugacke plicake i prirodan hlad. uopste, meni su plaze na sitoniji lepse i znatno je manje kupaca na njima. pride je smestaj 20-30% jeftiniji nego na tasosu.
prirodan hlad na sitoniji, gde?da imaju prirodan hlad ja bi ceo zivot letovao na kriaritsi plazi, bahami na jonskom moru. a ni kalamitsi nije los...
Posted

loše mi ide organizacija,treba mi:plaža sa sitnim šljunkomhladda nije gužva, buka i toi da ne deru za smeštajneki studio apartman idealno, ne zarezujem hotele i pansioneja i žena + dvoje klinaca + bebacaj pomozite, ako znate, ali sa konkretnim.Vurvuru mi se vrti kao opcija... razmišljao i o Itaki... (nemam problem sa daljinom)tasosa se plašim jer toliko njih priča o tasosu da ga zamišljam kao adu ciganliju