Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Opa, ja tamo kod senjora Lancie rentovo Korsu za nekih 12 evara na dan.

Posted
Opa, ja tamo kod senjora Lancie rentovo Korsu za nekih 12 evara na dan.
Možda je sad jeftinije i možda je u Zanteu jeftinije. Ovo je iz 2011 iz Tslivija.Jbg, inače, koliko je pamćenje varljivo, krenuh da ti napišem da je 20-ak evra dnevno, a onda se setih da sam jednom, odmah po povratku, nekom odgovarao, pa pretražih i sam sebe iznenadih :(
Posted

Ja kad izvadim švapsku vozačku, ima da me odere dodatno i ovako i onako :lol:

Posted

pa meni te cene rentacara deluju bolesno za grcku. 10 dana na lezbosu je 100-120 evra za neki najmanji prdavac.

Posted

odes u jedan rentakar sa flajerom od drugog rentakara na vidljivom mestu. :)ja sam na zante, pocetak septembra, dobio peugeot 206 za 180€ za 7 dana. tamo 2008-e

Posted
ako ces da imas auto tamo (preporuka) onda ili argasi ili tsilivi.argasi nema neku plazu, ali par kilometara jugoistocno imas gomilu lepih plaza.laganas je za izbegavanje. tsilivi ima lepsu plazu, ali nije nesto posebno lepo mesto. cak i da si smesten u gradu zakintosu, sa autom su za cas posla gde god hoces.
Da, Tsilivi je, mislim, najbolji izbor.Nema stalnog cimanja zbog odlaska na plažu i ostalih dnevnih (ne)aktivnosti a kako je Zakintos 10km nije problem otići do njega bilo kada.
Posted

Dobro, mi generalno nikad nisamo bili statični na jednom mestu, gde god da se ode na odmor. Dan-dva i već, ne bih rekao dosadno, ali više "daj da vidimo šta ima okolo", "okupaćemo se negde usput" i slično.A šta je problem sa Laganasom? Nema plaža, prebukirano, veliki krst na brdu...?

Posted

sorry bato što upadam, ja imam pitanje za Tasos. Krenuli bi tamo porodično, kolima. Koliko nam vremena treba i pošto bi išli tamo početkom septembra na dve nedelje, čula sam da ume da duva jak vetar, pa da bude hladnjikavo na plaži. Pitam zbog klinaca....

Posted

Ne znam za septembar ja išao u julu to je ostrvo kao poručeno za porodice sa malom decom. Ima negde an temi moje uputstvo vezano za to koje plaže treba obići itd.

Posted
A šta je problem sa Laganasom? Nema plaža, prebukirano, veliki krst na brdu...?
Horde pijanih Engleza.
Posted
Dobro, mi generalno nikad nisamo bili statični na jednom mestu, gde god da se ode na odmor. Dan-dva i već, ne bih rekao dosadno, ali više "daj da vidimo šta ima okolo", "okupaćemo se negde usput" i slično.A šta je problem sa Laganasom? Nema plaža, prebukirano, veliki krst na brdu...?
+1mislim da sam obišao 20+ plažalaganas je raj ako imaš 16 godinaapropos tasosa kad sam bio zalomila mi se blaga klima, tj bez onih tropskih izdrkavanja, što će reći da se vagina da smrznuti na motoru noću po povratku iz unutrašnjosti. tasos je šuma. vetra se ne sećam preterano. valjda što sam nekad letovao i na Velikoj plaži...
Posted

Čitala sam sve! Al me baš zanima taj period, glupo mi da vodim klinca, ako će da mi se smrzava po plaži ako izađe iz vode.

Posted
Prebukirano, preglasno, prenapadno. NIje za čoveka sa decom.Za čoveka koji dolazi sa porodicom, ili Zante(Zakintos) ili Tslivi.
Posted

Blago rečeno. :lol:Nije da je Sodoma i Gomora, ali može ponekad zaličiti.Deo engleske populacije dolazi da divlja, loče i opšti se za relativno sitne novce.Gologuzi mladići, debele medicinske sestre... Nije za decu.