InvisibleLight Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 tako je. rekoh vec ranije, wizz je poslednjih par meseci poskupeo i postao preskup za jedan low cost standardno videcemo, mozda se vrate staroj politici
Caligula Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) Bio u Solunu, obecavam malu foto-reportazu cim dodjem do slobodnog vremena. Za pocetak par fotki iz nenadjebive tavernice "Nea Folia" na uglu Kasandrou i Gia Sofija ulice. Moze da se jede bogovski za petnaest evara ili manje, zavisi od toga sta se narucuje - sve je kvalitetno i u grckom stilu.... i pogled nocom: Edited October 20, 2012 by CowBoy
twisted Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 na zakintosu prošle godine kolima sam uspeo da obiđem sve plaže koju su vredele: gerakas, banana beach, plaka, agios ostis, porto kaminia, porto zoro, porto azzuro, xigia, brodom plave pećine & navagio, porto vromi, jedino nisam bio na marathonissi plaži što se iskreno kajem ali šta je tu je.hteo bih da se zadržim na jonskom moru, pogotovu što bih ove godine probao kolima da odem dole na 15tak dana pa sve natanane da obiđem.krf bih izbegao, na zakintosu sam bio 2 godine uzastopno, pa bih možda probao kefaloniju.da li i koliko na kefaloniji ima različitih plaža? banana na zakintosu je nešto totalno drugačije i od omiljenog mi porto azzura i pogotovu porto vromija. moje pitanje je u stvari ima li dovoljno drugačijih plaža na ostrvu da vredi krenuti autom?
decak Kejt Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 o da - definitivno se isplati ici kolima, 2010. smo na ostrvu napravili 1500 km za 15 dana, vise o plazama mozes da vidis ovde:http://www.greeka.com/ionian/kefalonia/kefalonia-beaches.htm(stvarno izgledaju kao na slikama, moja omiljena je platia ammos)
Moća Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Iskustva sa srednjim pristom? Mozda idem sa drustvom al bi isli kolima a malo mi se cini da je daleko Zakintos sa te putesestvije.
twisted Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) na zanteu sam video xy naših tablica. najupečatljivija je bila toyota corolla iz 1991. :)a prošle godine, kad su nas pokrali, ubeđen sam bio da su to naši momci, sveže pristigli opel astrom h iz 2001.edit: hvala kejt na linku! svaki komentar je dobrodošao Edited March 4, 2013 by twisted
wall Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jbt ja nisam čuo srpski. Čovek bi rekao da je ostrvo veličine Kipra. :)Ustvari jesam, kad smo išli na izlet. Ceo brod srbi.
I*m with the pilots Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Moze li brz odgovor: ako bi se moralo birati izmedju Dasije, Guvije i nekog Sv.Djordja juznog na Krfu, sta izabrati?Prioritet: plivanje, duboko more, setnja, mozda najam kola za obilazak ostrva. Hlad mi rekose da ne ocekujem.Da li dobro pretpostavljam da ce u junu voda biti ledena? :D Edited April 8, 2013 by I*m with the pilots
Moća Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Dasija bez kola ne vredi nista. Ja bio prosle godine i idealna je za bazu jer je Krf blizu i dosta dobrih plaza.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
radisa Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Treba mi preporuka za matorce: moze li se nekako od Beograda do Krita avionom (bez smestaja)? Ako ne, dajte neku preporuku za dobar hotel ili super apartman na plazi na Kefaloniji. Najbolje bi bilo da je direktno na plazi, ali da u blizini ima stogod zanimljivog. Ovi nude za 220€ + takse do Krita. (skroluj PDF do pred kraj)
Ros Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ako ces da imas auto tamo (preporuka) onda ili argasi ili tsilivi.argasi nema neku plazu, ali par kilometara jugoistocno imas gomilu lepih plaza.laganas je za izbegavanje. tsilivi ima lepsu plazu, ali nije nesto posebno lepo mesto. cak i da si smesten u gradu zakintosu, sa autom su za cas posla gde god hoces.
radisa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ako ces da imas auto tamo (preporuka) onda ili argasi ili tsilivi.argasi nema neku plazu, ali par kilometara jugoistocno imas gomilu lepih plaza.laganas je za izbegavanje. tsilivi ima lepsu plazu, ali nije nesto posebno lepo mesto. cak i da si smesten u gradu zakintosu, sa autom su za cas posla gde god hoces.Zakintos je prelep, ali meni se ne bi svidelo da sam tamo, pa da se svaki dan jebavam sa odlaskom na plažu u drugi grad.Ja sam dve godine bio u Tsliviju, i bilo mi je ok, što se mesta tiče. Nije bog zna šta, ali plaža je dobra.
Razzmatazz Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Pošto je dole rentakar, onako otprilike? Čini mi se da ću morati do Beograda u toku leta, pa se razmišljam još da li da uzmem neki aranžman onda preko neke domaće agencije i prosto produžim dole ili da se vraćam za DE pa idem preko TUI-ja ili tako nekoga. Moram da vidim da li su dole aranžmani uopšte povoljniji da bi mi se isplatilo onda još posle uzimati avion od Beograda ovamo.
radisa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Na Zakintosu, (to je malo južnije od Krfa, pa bi cene trebale da su tu negde), 10 dana novije vozilo A ili starije B klase mogla da dobiješ za 320-330€...Jedan dan je 42-45€, pa se cene smanjuju, po danu, kako povećavaš broj dana...
Recommended Posts