Ros Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 @Ros, hvala, tako nesto je i meni palo na pamet. Samo, moram da vidim mozemo li sami da se organizujemo eventualno, posto agencije u oktobru nemaju nesto ponudane znam koliko ti je komplikovano da se nekako dopeljas do atine/pireja pa odatle trajektom do hanje ili irakliona. ima neka nocna varijanta kojom se ujutro rano oko 6h stize do hanje. ovde imas neka iskustva:http://www.putovanja.info/forum/topic/816-trajekt-za-krit/smestaj mozes lako preko neta dogovoriti. to ide sa grcima relativno lako.
yolo Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 sto traziti smestaj preko neta za oktobar? pa tada mozes da biras sta god ti dusa hoce na licu mesta, izbegnes zamke lepog fotografisanja ruznog smestaja i plus se brutalno ucenjkas. kapiram da nema sanse da platis vise od 10e po glavi za oooodlican smestaj, za vise osoba od dve i manje.
nera Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 @Ros, prostudiracu malo sve te opcije. Mislim da bi kopno bila mnogo bolja opcija, samo razmisljam koje destinacije dolaze u obzir osim Krita. Mozda Parga ili ako ima nesto blize.@Gazza i Ros: za smestaj mi je cak i najmanji probelm, naci cu bilo preko neta bilo na licu mesta, sigurna sam da tad moze sve.Najveca dilema je ima li smisla ici u oktobru i koja mesta?
yolo Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) pa na krit ima smisla, juzna polovina ostva ima severnoafricku klimu.parga nikako, to je jonsko more. tamo je vec septembar dosta sporan, ume da bude nestabilno i duva jak vetar.inace je tesko preporucivati mesto za odmor nekome koga ne poznajes ali ja bih na tvom mestu izbegao rodos, meni je to jako precenjeno ostrvo, grad je lep a ostatak je uglavnom vrlo vrlo turisticki na nacin koji ja ne volim, dobar deo ostrva je zamandaljen onog trenutka kada sa njega odu engleski turisti.umesto toga, ja bih na tvom mestu prostudirao karpathos. to je verovatno najlepse dodekaneze ostrvo, na slicnoj je geog.sirini kao krit i oktobar ne bi smeo da bude sporan za kupanje. ja sam bio jednom na rodosu u poslednjem vikendu oktobra koji je uhvatio i prvi dan novembra i kupali smo se bez problema. Edited September 11, 2012 by gazza1
Dr Arslanagić Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) Skopelos odličan! Edited September 11, 2012 by Arbeitmann
Mil@n Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Idi na Lefkadu. Ne mogu da zamislim lepse more i plaze, kao prilog ti dostavim picasa album koji ce ti otkloniti sve dileme za dogodine, samo kad budem pri pc. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moća Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Tamo sam planirao da idem sledece godine taman imam koga da mucim pitanjima :)Sent from my cigla using Tapatalk
pacey defender Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) U vezi Lefkade, bio sam tamo pre 4 godine, imaš moj putopis negde na forumu. Ali obrati pažnju da se u međuvremenu dosta toga promenilo u pogledu turizma. Ostrvo je postalo ultrapopularno, naročito zbog toga što je neuporedivo dostupnije dovršetkom radova na Egnatia Odos autoputu koji povezuje zapad i istog Grecije.Pokušaj da izbegneš avgust. I pronađi smeštaj u gradu Lefkasu, zaobiđi istočnu stranu. A ako imaš malo veći budžet onda možeš da gađaš neka mesta na zapadnoj obali, isprati šta je Gazza pisao.Skopelos deluje sjajno, btw. Edited September 12, 2012 by pacey defender
InvisibleLight Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) U vezi Lefkade, bio sam tamo pre 4 godine, imaš moj putopis negde na forumu. Ali obrati pažnju da se u međuvremenu dosta toga promenilo u pogledu turizma. Ostrvo je postalo ultrapopularno, naročito zbog toga što je neuporedivo dostupnije dovršetkom radova na Egnatia Odos autoputu koji povezuje zapad i istog Grecije.Pokušaj da izbegneš avgust. I pronađi smeštaj u gradu Lefkasu, zaobiđi istočnu stranu. A ako imaš malo veći budžet onda možeš da gađaš neka mesta na zapadnoj obali, isprati šta je Gazza pisao.Skopelos deluje sjajno, btw.ostao si duzan 'obranu krka', ajde, bas mi zanimljivo citati kako ljudi razlicito dozivljavaju i vrednuju neka mesta :)edit - za neru - idi na krit, juzna obala , iarapetra. mozes ici low cost wiz airom iz budimpeste do irakliona, pa na jug. nema da pogresis sa tim:) Edited September 12, 2012 by InvisibleLight
pacey defender Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ostao si duzan 'obranu krka', ajde, bas mi zanimljivo citati kako ljudi razlicito dozivljavaju i vrednuju neka mesta :)Ne postizavam. :) Pokušaću preko vikenda.
yolo Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 edit - za neru - idi na krit, juzna obala , iarapetra. mozes ici low cost wiz airom iz budimpeste do irakliona, pa na jug. nema da pogresis sa tim:)opa, carski tip. posto wizz do krete?
nera Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ostao si duzan 'obranu krka', ajde, bas mi zanimljivo citati kako ljudi razlicito dozivljavaju i vrednuju neka mesta :)edit - za neru - idi na krit, juzna obala , iarapetra. mozes ici low cost wiz airom iz budimpeste do irakliona, pa na jug. nema da pogresis sa tim:)Hvala :) No, i ove godine ce more ostatgi nedosanjani san ;) Ali, sve preporuke cuvam za sledecu godinu
InvisibleLight Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) opa, carski tip. posto wizz do krete?pravo da ti kazem nisam ni gledala, verovatno nema tog podatka buduci da ce to (kao i rim i jos neke druge destinacije odskora) biti sezonski let. a ako i ima, da gledam/kupujem sad let za jul/avg 2013 mi malo besmisleno. treba planirati i vrebati te karte u mart/aprilu.edit- za rhodes cene se krecu od 12-13000 din povratna u avgustumislim da ce moci mnogo nize, ona situacija ostane im par zadnjih mesta za let koji je za 5 dana pa snize na smesno male pare. mocice za ispod 100e round trip sigurno, samo ko moze da se odluci i pakuje 'sad za sad'. ta sam :D@nera - u r welcome :)edit :isuse: tek sad vidim da me gazza pitao za wizz do crete a ne za ove nove linije iz bgd. jos nisam popila kafuultimativni edit - izadje oko 175e povratna budapest - iraklion, po trenutnim cenama. not funny at all <_<mocice i to za ~ 120e Edited September 25, 2012 by InvisibleLight
yolo Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 pa to se ne isplati, jeftinije je privaljivanje na neki charter iz bgd. bez cimanja do peste.
Recommended Posts