Ryan Franco Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 e mislim da je to to što nisam stigao da probam. kokorec.to je nalik musaki, ne? nešto mleveno i smuljano pa zepečeno jajetom odozgo?
yolo Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 e mislim da je to to što nisam stigao da probam. kokorec.to je nalik musaki, ne? nešto mleveno i smuljano pa zepečeno jajetom odozgo?neovo dolejagnjeca crevca i iznutrice, peceno.
Ryan Franco Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 e jebiga...to sam video u panagiji da se obrće, pojma nisam imao da su crevca u pitanju! pomislio sam da je neki premium giros. :frust:ma dogodine ću sve da nadoknadim...
yolo Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 javi se shermanu da ti lupi macolu u moje ime, pa dogodine da nadoknadis....
Dr Arslanagić Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 hehe nasao sam gde ima ovaj gazzin kukurac pa cu sjutra zariti zube u nj.
Hamlet Strašni Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jadan gaza. To će verovatno boleti.бај народни тапаталк 2
nera Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Jedno pitanje/konsultacija. Da li je neko od vas isao u Grcku u oktobru? Da li to ima ikakvog smisla, tj. da li je temperatura iole "friendly" za kupati se, i tako to... Mogu da uzmem odmor tek u oktobru, a nesto mi zapelo da odem namore posle previse vremena.
Ros Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Jedno pitanje/konsultacija. Da li je neko od vas isao u Grcku u oktobru? Da li to ima ikakvog smisla, tj. da li je temperatura iole "friendly" za kupati se, i tako to... Mogu da uzmem odmor tek u oktobru, a nesto mi zapelo da odem namore posle previse vremena.kazu da se na kritu moze fino kupati u oktobru. verovatno i na karpatosu i rodosu, ali krit bi bio naj-sigurica za tako kasni odmor.
nera Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 @Ros, hvala, tako nesto je i meni palo na pamet. Samo, moram da vidim mozemo li sami da se organizujemo eventualno, posto agencije u oktobru nemaju nesto ponuda
Recommended Posts