Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

e mislim da je to to što nisam stigao da probam. kokorec.to je nalik musaki, ne? nešto mleveno i smuljano pa zepečeno jajetom odozgo?

Posted
e mislim da je to to što nisam stigao da probam. kokorec.to je nalik musaki, ne? nešto mleveno i smuljano pa zepečeno jajetom odozgo?
neovo dole7990.jpgjagnjeca crevca i iznutrice, peceno.kokoretsi%252520piato_0055_resize.jpg
Posted

e jebiga...to sam video u panagiji da se obrće, pojma nisam imao da su crevca u pitanju! pomislio sam da je neki premium giros. :frust:ma dogodine ću sve da nadoknadim...

Posted

javi se shermanu da ti lupi macolu u moje ime, pa dogodine da nadoknadis....

Posted

hehe nasao sam gde ima ovaj gazzin kukurac pa cu sjutra zariti zube u nj.

Posted

Jadan gaza. To će verovatno boleti.бај народни тапаталк 2

Posted

umijem biti nježan kada hoću :naughty:

Posted

Jedno pitanje/konsultacija. Da li je neko od vas isao u Grcku u oktobru? Da li to ima ikakvog smisla, tj. da li je temperatura iole "friendly" za kupati se, i tako to... Mogu da uzmem odmor tek u oktobru, a nesto mi zapelo da odem namore posle previse vremena.

Posted
Jedno pitanje/konsultacija. Da li je neko od vas isao u Grcku u oktobru? Da li to ima ikakvog smisla, tj. da li je temperatura iole "friendly" za kupati se, i tako to... Mogu da uzmem odmor tek u oktobru, a nesto mi zapelo da odem namore posle previse vremena.
kazu da se na kritu moze fino kupati u oktobru. verovatno i na karpatosu i rodosu, ali krit bi bio naj-sigurica za tako kasni odmor.
Posted

@Ros, hvala, tako nesto je i meni palo na pamet. Samo, moram da vidim mozemo li sami da se organizujemo eventualno, posto agencije u oktobru nemaju nesto ponuda