Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Pa za rucak ovo sto sam ti ja naveo a za veceru je uvek tu giros :) Ides kolima ili kako?Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

potos je ubedljivo najgore mesto na tasosu.

Posted

Zavisi sta ko trazi. Meni je na Tasosu Limenarija sluzila kao baza posto smo svaki dan menjali po dve plaze al uvece u Limenariji nema nicega zato je uvece bolje da se proseta po Potosu.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted (edited)

Limenaria je odličnapreporuka

• PelikanosPelicanos is not like the usual other tourist-taverns. Pelikanos is not only a restaurant, it is also a little museum. On the walls you can see old clocks, pictures, mirrors, goat-bells, old knives and tools. On the "menue" you have only the choice between Spaghetti Bolognese or chicken-soup. If you want other typical Greek dishes you can order one or two days before.Cafe Pelikanos, Soup & Spaghetti, 64002 Limenaria / Thassos, Tel.: 0030/25930/51698

Edited by Arbeitmann
Posted
potos je ubedljivo najgore mesto na tasosu.
ovo je tacno.a na Krfu je najgora shoder-mahala Dasia u kojoj sam imao cast da letujem sve citajuci mislioce sa PPP.
Posted

ti bi i na hvaru rezervisao pored neke deponije ako je uopste imaju.

Posted
ti bi i na hvaru rezervisao pored neke deponije ako je uopste imaju.
ili u avliji Velikog Geja
Posted
ovo je tacno.a na Krfu je najgora shoder-mahala Dasia u kojoj sam imao cast da letujem sve citajuci mislioce sa PPP.
mozda nisi dobro citao. ne secam se da je iko posebno preporucio Dassiu za letovanje - osim kao stratesku tacku
Posted

Nisam bio na puno morova™, ali nekako mi teško zamisliti lepše od Jonskog.Uživao ki pravi.620992_10151079907952626_1364493826_o.jpg

Posted
Može par tipova o cenama hrane na Tasosu, konkretno Potos, Pefkari i Limenaria? Koliko po glavi turiste?Vidim da ima marketa i tako toga ali me više zanima varijanta u lokalnim kafanama.Hvala
PelikanosPelicanos is not like the usual other tourist-taverns. Pelikanos is not only a restaurant, it is also a little museum. On the walls you can see old clocks, pictures, mirrors, goat-bells, old knives and tools. On the "menue" you have only the choice between Spaghetti Bolognese or chicken-soup. If you want other typical Greek dishes you can order one or two days before.Cafe Pelikanos, Soup & Spaghetti, 64002 Limenaria / Thassos, Tel.: 0030/25930/51698
moraš ga obićtasos5.jpgtasos4.jpg:fantom:
Posted

Da li neko bio na Skopelosu?

Posted

bio kod jorgosa! simpatičan matori. imao bajpas skoro pa sad radi "rileks". kuka na politiku - problem, na ekonomiju - problem, na atinu - problem... sve je problem. sin mu je paokara, zapucao za beč. "dej go boksing". problem. limenarija je baš lepo selo. potos mi se nije dopao. pefkari je samo uvala sa kampom, ronilačkim klubom i hotelima i restoranima.sve u svemu, tasos je mnogo lepo ostrvo. malo je prljavo jer turisti bacaju smeće ali priroda je baš lepa. nije bilo gužve, kola su obavezna jer je ste bez njih baš kao na povodcu. nije to nužno loše. ima lepih plaža od limenarije do potosa. ali recimo, one na severu gde šuma silazi u vodu su fenomenalne. ostrvlajni imaju gomilu košnica i još veću gomilu koza koje bazaju slobodno po ostrvu. dobili smo preporuku za plažu zvanu livadi uz napomenu da ne parkiramo u hladu jerbo će nam se popeti na haubu da brste lišće. obzirom da je ostrvo malo, a visoko, vazdušna strujanja su dosta nepredvidiva pa se dešava na načinite par koraka u jednom smeru i da se temperatura spusti za par stepeni. onda se vratite par metara u vrućinu i tako... panagija super izgleda, teologos još više. žao mi je što nisam stigao da odem u kazaviti. lepo je što su grci to zaštitili. ima strava taverni. jaretina im je odlična, dorada kul, musaka isto, nisam ono drugo masnije čudo stigao da probam... pića već onako... uzo - not maj kap of ti. isto kao i ona prokleta cipura. ne mogu te sirupe pa to ti je. jedino malamatina za koju su mi rekli da je pijem sa kolom kao tumba-libre ali pošto sam strejtaš probao sam je čistu. njah. uglavnom, prvi put sam bio u grčkoj i prilično sam zadovoljan. već sam krenuo da biram ostrvo za sledeću godinu. hvala svima na savetima.