Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

zivila grcka kriza!uelkam bek, gejlijo :)

Posted

Gazza je skroz pogodio.Dodao bih da su ljubazni, prijatni, posveceniji gostu ali nesmarajuce.Plaze/more su ozbiljno prazne, prava uzivancija.Sigurno best buy destinacija.

Posted (edited)
imal' kakijeh savjeta za Santorini?
zalazak sunca u Ii (nominativ Ia), to je turisticki spektakl Edited by ruskabajka
Posted

taman... iđen na Skopelos ove godine.

• 2 weeks later...
Posted

Ja 11og krećem sa tri ortaka kolima u Grčku. Neki okvirni dogovor je Lefkada, ali pošto nikad nisam bio u Grčkoj na moru, ima li neke lepše, bolje destinacije?

Posted

Ne možeš da pogrešiš sa Lefkadom.

Posted

Mozes, itekako. Opasno se prozgadilo pod najezdom Srba, Makedonaca i Albanaca (a ni Rumuni ni Bugari nisu strani).... Plaze su super, to stoji, samo ih treba birati u vreme kada nisu zakrcene.

Posted

Dobro, ja sam bio početkom septembra pa nije bio problem sa gužvama, bilo je sasvim prijatno po tom pitanju.

Posted
Mozes, itekako. Opasno se prozgadilo pod najezdom Srba, Makedonaca i Albanaca (a ni Rumuni ni Bugari nisu strani).... Plaze su super, to stoji, samo ih treba birati u vreme kada nisu zakrcene.
Ove godine?
Posted

ove godine bilo par drugara, oni koji idu prvi put (a begunci su sa halkidikija) uglavnom odusevljeni, oni koji recidiviraju uglavnom kukaju da se prozgadilo. ja sam prosle godine prozujao kroz lefkadu na putu za itaku i vec sredinom jula je delovalo kao naguzvano dok je na mojoj itaki bilo totalno prazno. doduse prosao sam istocnom obalom, potezom lefkada - nidri - vasiliki koja je realno gadniji deo ostrva pa je mozda moje zapazanje nerelevantno.

Posted

I ja sam stekao utisak "praznoce" zato i pitam... Verovatno tako i jeste a negde se sticajem okolnosti napravila guzva.Cini se da su grci isli sa ultra niskim cenama u Rumuniji, Poljskoj, Ceskoj... Veliki broj gostiju iz tih zemalja.

Posted

Dajte neke detalje o Sartiju!Šta obići?Šta zaobići?Gde jesti?Šta videti?

Posted

Može par tipova o cenama hrane na Tasosu, konkretno Potos, Pefkari i Limenaria? Koliko po glavi turiste?Vidim da ima marketa i tako toga ali me više zanima varijanta u lokalnim kafanama. Hvala

Posted (edited)

Prosle godine smo nas petoro uvek rucali po restoranima na plazi i ceh je uvek bio izmedju 40 do 50 eura. Obicno smo uzimali po neko jelo,jednu salatu i jednu ili dve vode od 1,5l dakle izmedju 7 i 10 eura po osobi i jos smo svuda dobijali dezert za dzabe. Imas na ovoj temi sto sam pisao Mojo-u koje plaze i restorane posetiti pa to istampaj i ponesi.Ako se razmisljas izmedju ta tri mesta moj ti je savet da ides u Potos. Sent from my cigla using Tapatalk

Edited by Moća
Posted

super! idem u pefkari. platio sam smeštaj, a nudi mi se preko agencije i doručak&večera (ali neke hotelske varijante, ono džem, kornfleks i takoto) za 10 jura dnevno, pa sad vagam da li je isplativo da se potpuno se prešaltam na lokalnu ponudu.