Bright Billy Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 u grcku je greota da ides bez kola. preciznije receno, bas je glupo da se zabodes na jedno mest. pogledaj tunis, dosta je opustenija varijanta od egipta a podjednako jeftina. let traje 2 sata. inace je turska ubedljivo najkonfornija opcija sa malom decom. egipat i tunis su jeftiniji al usluga ne moze ni da prismrdi turskoj...
Frank Pembleton Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 u grcku je greota da ides bez kola. preciznije receno, bas je glupo da se zabodes na jedno mest. pogledaj tunis, dosta je opustenija varijanta od egipta a podjednako jeftina. let traje 2 sata. inace je turska ubedljivo najkonfornija opcija sa malom decom. egipat i tunis su jeftiniji al usluga ne moze ni da prismrdi turskoj... Ja bi išao u Tunis, ali zadnja tri puta sam bio pre "arapskog proleća"...Gledao sa I onoga iz YUTA koji je rekao:Evropa se vratila u Tunis, a mi još čekamo....Tako da ne znam da li neko kod nas nudi... ... Shiit has hit the fan...
Bright Billy Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 (edited) imas aranzmana kolko god hoces. sto se bezbednosti tice, vidljiva je pojacana kontrola sto u praksi znaci duge cevi koje patroliraju plazom, cekiranje automobila kad ulazis u hotelski kompleks itd. ja iskreno mislim da je to malo previse, al verovatno se vecina turista tako oseca sigurnije. meni je generalno dosadno da sedum na jednom te istom mestu pa sam uzeo kola na dva dana i napravio solidan road trip, prvi dan po unutrasnjosti drugi po obali, tokom kojeg se ni najmanje nisam osetio nebezbedno... sto se samog odmora tice, nije to ni blizu nivoa turske il ne daj boze grcke. dakle vise je avanturica nego opustanje i gotiva. mislim da je zanimljivije ici van sezone pa obici celu zemlju nego kao na klasicno more... Edited July 23, 2019 by Bright Billy
Milosh76 Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 U Turskoj je more fantasticno, toplo, cisto, ali ume vlaga da bude velika (antalijska regija) i sunce je vrlo jako. Marmaris i Kusadasi su vise za aktivniji odmoe, parove, izlaske, mada Icmiler pored Marmarisa kazu da je super za decu i da je plaza dobra.
Bright Billy Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 (edited) da, turska je definitivno najbolja opcija za odmor sa malom decom. tunis sam preporucio kao budzet varijantu... Edited July 23, 2019 by Bright Billy
Кристофер Лумумбо Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 billy, a sto mislis da je tunis opustenija varijanta od egipta?
Ros Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 a sto vi mislite da je ovaj topik odgovarajuci za tunis, tursku, egipat...?
Bright Billy Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 ok, preci cu ovde https://parapsihopatologija.com/forums/topic/9133-tunis/page/7/#comments
djekson Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Želeo sam da podelim ovu sličku sa vama. Lefkada je zaista predivna
Bright Billy Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 (edited) da li postoji auto-voz na relaciji solun-atina? Edited July 28, 2019 by Bright Billy
nisam ja Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 I kad kucam novi sad Preševo izađe 1760. To mi puno nešto.
Recommended Posts