Milosh76 Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Kako bese onaj sajt gde odlozeno gledate Senke nad Balkanom?
Milosh76 Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Hvala... promasio sam temu, ali sam dobio odgovor... :D
nisam ja Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 šta se ovde dešava? jeste bukirali svoja letovanja?
Frank Pembleton Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 šta se ovde dešava? jeste bukirali svoja letovanja?Ja sam odlučio da ne idem u Grčku ove godine. Za razliku od prošle godine kad isto nisam išao. Ali ne ovako rano...
nisam ja Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 džizs frenče, imam i virus i proliv, samo si mi još ti falio.
Frank Pembleton Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 džizs frenče, imam i virus i proliv, samo si mi još ti falio. Tu sam da pomognem...
Hamlet Strašni Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Čekajte, što sada nećete u Grčku. Rat Grčka vs Makedonija? Ustanak Albanaca? Vraćamo Kosovo pa će biti gužva
Frank Pembleton Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Čekajte, što sada nećete u Grčku. Rat Grčka vs Makedonija? Ustanak Albanaca? Vraćamo Kosovo pa će biti gužva Ne. Razlog svih raloga. Nemam para.
Timmy Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ja sam opet za Albaniju, al se plasim da cu ponovo u Grcku. Mislim, nije lose naravno, al mi se ide u tu Albaniju :(
Frank Pembleton Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ja sam opet za Albaniju, al se plasim da cu ponovo u Grcku. Mislim, nije lose naravno, al mi se ide u tu Albaniju :(Pa jesi bio već?
Timmy Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 (edited) Ne. Vec dve godine bezuspesno lobiram ljude sa kojima letujem Edited February 5, 2018 by Timmy
Bright Billy Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 cuo sam sa par strana da je ta albanija zanimljiva za videti, al nije bas da se spuca celo letovanje tamo...
Recommended Posts