February 5, 20187 yr šta se ovde dešava? jeste bukirali svoja letovanja?Ja sam odlučio da ne idem u Grčku ove godine. Za razliku od prošle godine kad isto nisam išao. Ali ne ovako rano...
February 5, 20187 yr džizs frenče, imam i virus i proliv, samo si mi još ti falio. Tu sam da pomognem...
February 5, 20187 yr Čekajte, što sada nećete u Grčku. Rat Grčka vs Makedonija? Ustanak Albanaca? Vraćamo Kosovo pa će biti gužva
February 5, 20187 yr Čekajte, što sada nećete u Grčku. Rat Grčka vs Makedonija? Ustanak Albanaca? Vraćamo Kosovo pa će biti gužva Ne. Razlog svih raloga. Nemam para.
February 5, 20187 yr Ja sam opet za Albaniju, al se plasim da cu ponovo u Grcku. Mislim, nije lose naravno, al mi se ide u tu Albaniju :(
February 5, 20187 yr Ja sam opet za Albaniju, al se plasim da cu ponovo u Grcku. Mislim, nije lose naravno, al mi se ide u tu Albaniju :(Pa jesi bio već?
February 5, 20187 yr Ne. Vec dve godine bezuspesno lobiram ljude sa kojima letujem Edited February 5, 20187 yr by Timmy
February 9, 20187 yr cuo sam sa par strana da je ta albanija zanimljiva za videti, al nije bas da se spuca celo letovanje tamo...