Jump to content

Grčka an ženeral

Featured Replies

Super, pogledacu.

• 1 month later...
  • Replies 2.8k
  • Views 315.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ladno usred Peliona u nekoj taverni u selu blizu smestaja fotke Rodzera Votersa sa gazdaricom. Baba ne zna rec engleskog al njen sin kaze da su prijatelji i da svake godine dolazi van sezone. Nadrealn

• halloween
    halloween

Pre putovanja na Krit, a i drugde u Grčku, nije loše pročitati Grčko leto Žaka Lakrijera, Grčka ostrva od Lorensa Darela i Kolosa iz Marusija od Henrija Milera. Druga i treća su pisane pre oko 80 godi

• meni poslednji gosti izašli iz kuće 29. septembra. nisam očekivao da će sezona da se toliko razvuče - ne samo zbog odličnog vremena i kupanja koje i dalje traje /voda je 22c, može/ nego što uopšte nek

Posted Images

Kako bese onaj sajt gde odlozeno gledate Senke nad Balkanom?

Hvala... promasio sam temu, ali sam dobio odgovor... :D

• 2 months later...

šta se ovde dešava?

jeste bukirali svoja letovanja?

šta se ovde dešava?
jeste bukirali svoja letovanja?

Ja sam odlučio da ne idem u Grčku ove godine. Za razliku od prošle godine kad isto nisam išao. Ali ne ovako rano...

džizs frenče, imam i virus i proliv, samo si mi još ti falio. 

džizs frenče, imam i virus i proliv, samo si mi još ti falio. 

Tu sam da pomognem...

Čekajte, što sada nećete u Grčku. Rat Grčka vs Makedonija? Ustanak Albanaca? Vraćamo Kosovo pa će biti gužva :huh:

Čekajte, što sada nećete u Grčku. Rat Grčka vs Makedonija? Ustanak Albanaca? Vraćamo Kosovo pa će biti gužva :huh:

Ne. Razlog svih raloga. Nemam para.

Ja sam opet za Albaniju, al se plasim da cu ponovo u Grcku. Mislim, nije lose naravno, al mi se ide u tu Albaniju :(

Ja sam opet za Albaniju, al se plasim da cu ponovo u Grcku. Mislim, nije lose naravno, al mi se ide u tu Albaniju :(

Pa jesi bio već?

Ne. Vec dve godine bezuspesno lobiram ljude sa kojima letujem

Edited by Timmy

cuo sam sa par strana da je ta albanija zanimljiva za videti, al nije bas da se spuca celo letovanje tamo...