ducca Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) 4 poentiranja razlike. GB bi bukvalno morao svaki napad da realizuje do kraja i dopusti max jedno poentiranje Falconsa. Evo i tog 5. poentiranja. Dovidjenja. Edited January 22, 2017 by ducca
Miljenko Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Za mene je ovo veliko iznenadjenje. Ne toliko sto Atlanta vodi, vec sto Green Bay ne moze da poentira. Ocekivao sam TD za TD.
Nesh Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Za mene je ovo veliko iznenadjenje. Ne toliko sto Atlanta vodi, vec sto Green Bay ne moze da poentira. Ocekivao sam TD za TD. Pa prvo promasen sut za field goal, onda izgubljena lopta na par jardi od end zone i raspad. Nije da nisu bili blizu u pocetku, al dzaba. Edited January 22, 2017 by Nesh
Boza_zvani_Pub Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Jedno pitanje vezano za pravila: Pretpostavljam da qbekovi imaju slusalice u kacigama (ne i mikrofone?). Jel postoje neka pravila oko te komunikacije? Ko sme da mu prica i kada? Kako je nekada to izgledalo bez tehnologije?
radisa Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 O jebo te, opet NE imaju svoje male prljave trikove... Alarm u hotelu... Jesu lopte naduvane kako treba? Jel' neko proverio da li komunikacija radi ok kod Steelersa? Mislim, kako je počelo, sve se da očekivati...
3opge Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 O jebo te, opet NE imaju svoje male prljave trikove... Alarm u hotelu... Jesu lopte naduvane kako treba? Jel' neko proverio da li komunikacija radi ok kod Steelersa? Mislim, kako je počelo, sve se da očekivati... daj ne pricaj gluposti, uhapsili su tipa koji je to aktivirao, ovi se nisu ni digli iz kreveta
radisa Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 daj ne pricaj gluposti, uhapsili su tipa koji je to aktivirao, ovi se nisu ni digli iz kreveta Kod nas na TV-u kažu da su morali da napuste hotel... Jbg, nisam proveravao šta ko gde kaže, verujem da ne lažu oko takvih stvari...
Frank Pembleton Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Veljo, kloaka je jaka noćas :(Katastrofa...Sustina nase sezone je da nam je DEF gard popunjavao OL na kraju.... Zasrao je napad , ali ono na sta je licila odbrana....
Frank Pembleton Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Kod nas na TV-u kažu da su morali da napuste hotel... Jbg, nisam proveravao šta ko gde kaže, verujem da ne lažu oko takvih stvari... Pustite to dramoseranje nasih...Mislim da je jedne godine NEP-u za SB dva puta u toku noci zvonio protiv pozarni alarm...
radisa Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Pustite to dramoseranje nasih... Pa, jebo te, zašto moraju da izmišljaju... Budale...
Frank Pembleton Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Jedno pitanje vezano za pravila: Pretpostavljam da qbekovi imaju slusalice u kacigama (ne i mikrofone?). Jel postoje neka pravila oko te komunikacije? Ko sme da mu prica i kada? Kako je nekada to izgledalo bez tehnologije?Postoje ima i vremenski okvir 15 secundi pred isticanje vremena za snep ili kad se snep izvede sta je prvo.Mislim da su za napad 3 veze max a za DEF 2...
Kreator Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 jel ovo još jedno razbijanje u najavi večeras?
Recommended Posts