January 22, 20178 yr Veljo, uz tvoje sam... U drugoj sam uz Steelerse... To bi bilo idealno finale, da se ne nerviram, ko god da uzme...
January 22, 20178 yr Author Nosi neki prsluk od kevlara...jbm ti ja bih ga postedeo, verovatno ce da bude mamac samo...
January 22, 20178 yr Author Veljo, kad tvoji stižu na utakmicu? Hoće stići do drugog poluvremena?Nece...
January 22, 20178 yr ne moze se samo oslanjati na srecu kao sto to radi Roggers, pri tome ne mislim samo na ovu tekmu. nadajmo se da ce cudo da se dogodi da preokrenu.
January 22, 20178 yr Kakvo razvaljivanje. Ajd sto su primili onih 17, al promaseni field goal, izgubljena lopta na par jardi od end zone i ovaj poslednji TD su ipak previse za jedno poluvreme.
January 22, 20178 yr Da bude bar 50 nista na kraju. Sve isto kao u prvom, plus jedan safety-ic mali, maleni, malecni .
January 22, 20178 yr Zakasnih malo za pocetak drugog poluvremena i vidim da su za 11 sekundi uspeli da predaju loptu Atlanti. EDIT: Plus primise ekspresni touchdown. Edited January 22, 20178 yr by Nesh