*edited by mod Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Jel' ovo INT? Ok, sudija kaže jeste, meni baš sumnjivo.... Meni delovalo da jeste a ja navijam za Stilerse. Valjda ce da umuvaju jedan TD do kraja poluvremena...
radisa Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Meni delovalo da jeste a ja navijam za Stilerse. Valjda ce da umuvaju jedan TD do kraja poluvremena... Meni je problem što je odmah po hvatanju, spustio loptu dole... Kontam zašto jeste INT, ali se sećam situacija da je slično svirano i kao nekompletan pas... ALi, OK, dobra je tekma, samo što sam prumoran, moraću na plovremenu na spavanje... :(
*edited by mod Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Sutra onda pazljivo po netu pa rewind ;)
*edited by mod Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 U finale konferencije bez postignutog TD Boswell i Bell izneli ceo mec, morace Ben sledeci. Mada sad nesto kontam ovaj Boswell nam je neka karmicka nadoknada za onog Suishama koji mi je zivce pojeo...
Miljenko Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Težak meč. Poništen 2-point conversion za izjednačenje, zbog očiglednog holdinga. U AFC finalu, kako nam bude, ja sam i ovim prezadovoljan.
*edited by mod Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) Težak meč. Poništen 2-point conversion za izjednačenje, zbog očiglednog holdinga. U AFC finalu, kako nam bude, ja sam i ovim prezadovoljan. +1 Sad videh da je Boswell postavio post season rekord NFLa po broju FG Edited January 16, 2017 by *edited by mod
Frank Pembleton Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Jbmti mogao sam i pare staviti da KC prolazi... ....shit has hit the fan...
malkin Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 ja sam i ovim prezadovoljan.-1mora se pobediti u Mordoru.
Đipalo Junuz Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Je l' ovo večeras obe utakmice jedna za drugom? Prespavaću drugu... U prvoj uz Veljine, pa kud puklo.
Nesh Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Meni ovo idealan raspored. Ova druga nije prekasno. Taman kako treba. :) Edited January 22, 2017 by Nesh
Jean-Luc Picard Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Ma ja sam u fazonu da odgledam prvu, da se sutra satrem od posla u kancelariji i da mi ne padne na pamet da se informišem o rezultatu i da onda lepo natenane odgledam drugu sutra popodne.
zoki Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Je l' ovo večeras obe utakmice jedna za drugom? Prespavaću drugu... U prvoj uz Veljine, pa kud puklo.+1 Go Pejkersi Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Recommended Posts