Miljenko Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Slatka pobeda. Nema nista lepse, nego dobiti velikog rivala, u poslednjim trenucima meca. ^_^
Jean-Luc Picard Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ja sam imao neki singl dvojku, dobra kvota a imao sam neki špurijus. Elem...kad je Juščak ušao u EZ na minut i deset do kraja, znao sam da nema šanse da ih Baltimor zaustavi sa toliko vremena na satu i dva tajmauta za Pitt. Ispade da bi bolje bilo za Baltimor da je Juščak oboren za 1st & goal situaciju. Verovatno bi Pitt imao manje od minute i bez tajmauta da uradi ovo isto.... Mada...Staford je ove sezone radio i luđe stvari, tako da ko zna.
Frank Pembleton Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 (edited) Ono pružanje ruke za "braking the plane" je maestralno... BAL@PIT tekma ....shit has hit the fan... Edited December 26, 2016 by Frank Pembleton
pojmaš Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 stara je ta fora (ko je igrao Madden taj je zna :D) da se pušti TD i da ti imaš zadnji posjed, pogotovo ako ti je i FG dosta. Ravensi imaju za čim da žale™, par posjeda pred endzone-om su završavali sa 3 umjesto sa 7 poena. Ben je kriminalno bacio oba INT-a ali se iskupio na kraju, po običaju jer je veliko mudovište, kao i Brown kojeg niđe nije bilo do zadnja dva drivea + rukopruž™ na kraju Bell je mašina, sam je igrao cijelo vrijeme. Prilično je mudato bilo ići na TD na kraju sa onako malo vremena i bez TO, ali Tomlin to inače i radi, po meni sasvim ispravno, ja sam vazda za 4th down konverzije i probanje za 7 umjesto zadovoljavanje sa 3.
Jean-Luc Picard Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ma znam ja za tu foru. Samo što meni nije izgledalo da su ga pustili. Menščini da su hteli da ga tekluju. Puštanje je otprilike ono što su Patsi uradili u SB kad se Ahmad nije mogao zaustaviti.
Fins fleet Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 (edited) Kakvo crno pustanje, Ravensima nije bilo dosta 3 poena. Valjda bi svako normalan isao na to da odbrani tu. Kako je Miami dobio, ja i dalje ne verujem. Kad sam video kako je traljavo Franks sutnuo za produzetak, mislio sam da nece stici ni do EZ. A bilo je jos slicnih pobeda u toj 9-1 seriji, Jetsi sa kick return-om ili Chargersi gde je Rivers urnisan i Alonso doneo pobedu sa pick 6. Edited December 26, 2016 by Fins fleet
Bogotac Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Da li negde mogu da se kupe ovi bozicni dresovi? Nema ih na NFL shopu
Bogotac Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 (edited) bozicni dresovi? Da,ovi u kojima su sinoc igrali Stilersi i Rejvensi Nasao Edited December 26, 2016 by Bogotac
omiljeni Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Mislim da se ti dresovi zovu color rush ili tako nekako. Nisu specijalno za bozic nego za sve utakmice koji prenosi nfl network.
wall Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Može da se baci neki din na PIT da uzimaju SB? :D Imam isti osećaj kao kada sam birao gospodžu za suprugu. Dobro, treću ali nema veze. -_-
Nesh Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 (edited) Kvota da Steelersi osvajaju je u Meridianu 9.00. Uplacuj na vreme, padace. :D Edited December 26, 2016 by Nesh
Zizou Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Da mi je neko rekao da ce Chiefsi biti najzabavnija ekipa ove sezone ne bih verovao. Stavih neke parice da uzimaju SB, kvota 14.5.
Recommended Posts