December 25, 20168 yr @ freak...to je bio pretposlednji naš susret. Kad je Ilija bacio tri pick-a u prvom halfu pa vas posle rutinski rastavio u drugom sa 500+ jardi ukupno. Poslednji ste rutinski pukli od očajnog prošlogodišnjeg tima Giantsa kod kuće, u Tampi. Inače, u pravu si. Ono zaista jeste bila kriminalna odluka. toliko gubimo da se vise ni ne secam od koga smo kada izgubili :( elem, odose Giantsi u playoff... a da mi odemo moraju da dobiju Skinse... i da Detroit izgubi u Dallasu i kuci od GB... ili da dobije Detroit GB i onda gomila drugih rezultata da se izdesava jer bi isli na strength of wins/schedule ali sami smo krivi. imalil smo 8-5, zasrali dve u nizu. plus igramo traljavo. videcemo ocemo li sledece godine liciti na nesto :s
December 25, 20168 yr Brownsi dobise, #1 pick ide u SF da ga York i Balke hvala bogu zaseru. Pa ovo nije realno. Kapernik postize TD za 21-20 na 30 sek do kraja i potom realizuje pretvaranje za 2 poena. Druga pobeda
December 25, 20168 yr Ja pratio preko NFL score i cekam kad ce da upisu extra poen kad ono 22:21. Nije im se izgleda igrao produzetak. :D
December 25, 20168 yr Derek Carr suffered a broken fibula in the fourth quarter of Oakland's win over the Colts on Saturday. Coach Jack Del Rio said Carr will likely undergo surgery on Sunday and is out indefinitely. :(
December 25, 20168 yr isto i sa Marriotom. broken fibula. :( a mi smo i matematicki van playoffa sa promasenim FG Cincija... verovali ili ne. ne mozemo dobiti strength of win vs GB sada. znaci Detroit, GB i Skinsi vijaju popslednja dva mesta
December 25, 20168 yr isto i sa Marriotom. broken fibula. :( a mi smo i matematicki van playoffa sa promasenim FG Cincija... verovali ili ne. ne mozemo dobiti strength of win vs GB sada. znaci Detroit, GB i Skinsi vijaju popslednja dva mesta Bucs can get in if every one of the following occurs: KC and DAL win this weekend. TEN, TB, IND, DET, DAL, and SF all win, plus NYG/WAS tie in week 17. Ne verujem da će ti biti mnogo lakše, ali čisto matematike radi.