Nesh Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Izadjem minut pe kraja poluvremena i propustim TD Chiefsa. Zamalo da i ovaj novi iz cetvrtog downa propustim.
radisa Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 On 4. 12. 2016. at 20:24, wall said: Kakva utakmica +1 Ko zna šta će da bude do kraja :)
wall Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Jbg zaspao sam na poluvremenu ali video sam da mogu i bez mene.
Jean-Luc Picard Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Tragični Giantsi...Još ako se JPP ozbiljnije povredio, ode sve dođavola.
freakns Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 4 pobede u nizu ne secam se kada smo poslednji put imali ovako ozbiljan tim. jer bilo je sezona di smo izgledali OK, ali sem onog runa od 4-5 tekmi kada je Martini preorao Oakland, a to je 2012 ako se ne varam, nismo igrali ovako dobro. jer nisu ovo samo 4 pobede. Chicago je los, San Diego je solidan ali vazda zasere, medjutim Kansas City je dobio 5 tekmi pre nas, pa dobio jos 2 posle nas. Seattle je dobio tri tekme pre nas(izmedju ostalog i NE u gostima), i posle nas razvalio Carolinu sa 40-7. u prvom kolu smo dobili i Atlantu. znaci ne samo da licimo da ozbiljan tim, vec i dobijamo ozbiljne timove. doduse nikako nije sve sjajno. Shorts je out of season, koleno je otislo, ne znam jos koliko ozbiljno. Humphries je u concoction protocolu, Stocker je izasao zbog povrede zgloba a na kraju ni Martin nije mogao da odigra do kraja tekmu... ovo sve je dodato na cinjenicu da smo trenutno tim sa najvise igraca na IR, believe it or not :s medjutim, juce je nakon odlaska Shortsa i Humphriesa usao Freddie Martino, covek koji je dosao u ligu 2014, odigrao jednu tekmu za Falconse, i nista do ove godine kada je kod nas zavrsio na practice squad. Taj covek je juce imao 4 hvatanja za 50+yds, vise cak i od Evansa. on i brat Brate doneli tekmu. i odbrana. a krenuli smo sa lagano primljenim TD, onda INT Winstona, i fight fight fight fight fight. na cistu borbenost ostali u tekmi nakon prvog poluvremena iako je retardinjo opet promasio FG(31yds, cmooooooooon), i onda nam se vratilo u drugom sa pick 6 Davida, sa boljom igrom OL i napadom koji je proradio. malo je reci da sam odusevljen svime :) ovo verovatno znaci da cemo imati bolan kraj sezone :( sledece nedelje kuci protiv Saintsa... realno, najvaznija tekma koju igramo u poslednjih 5 godina :) ako ne i vise...
Frank Pembleton Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 On 5. 12. 2016. at 13:54, Nesh said: Poceo snimak Atlanta - K.City na SK1.Vredi pogledati. Do kraja.
radisa Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ko nije gledao, takva pobeda se sad mogla videti i ko zna kad će opet...
Frank Pembleton Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 On 5. 12. 2016. at 14:58, radisa said: Ko nije gledao, takva pobeda se sad mogla videti i ko zna kad će opet... Mozda za pojedinacne timove, ali ima toga....
Nesh Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ja nazalost nisam mogao ovu prvu reprizu da gledam, ali ko je propustio, ima jos jednu sansu: ako ne laze programska sema, Atlanta - K.City ponovo u 22:45 na SK3. :)
Recommended Posts