stoutspectacledbold-head Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Meni je, u vezi Martina, reper ona njegova partija protivu Ouka onomad, tako da mi je sve ispod toga mnjah. Sta je on u medjuvremenu postao, full back ? :P
Prospero Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 sad videh stat da je qb sa najviše pobeda na stadionu klivlend braunsa - big ben
Bogotac Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Igramo odlicno,napad je fantastican,ali jednom ce stati,a odbrana nam je smesna u najmanju ruku,Sijetl je dosta bolji od nas,posebno iskusniji u PO Za mene su oni najbolja ekipa u ligi,sad im se Benet vraca
wall Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Verovatno sam blagosloven u svom neznanju ali meni PIT baš legao za gledanje.
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Nemoj si strog prema Volisi...
wall Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Tako je. Eto ja ne viđoh grđe ekipe od tvoje, ove sezone, pa te ne kritikuje. :D
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Tako je. Eto ja ne viđoh grđe ekipe od tvoje, ove sezone, pa te ne kritikuje. :DDe bre ne kritikuje, sevaju sms-ovi i ovde i sve...Sipa so na ranu, doliva ulje na vatru....
Recommended Posts