wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Šta se preporučuje za gledanje u 19h? Dalas ili Minesota?
renne Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Šta se preporučuje za gledanje u 19h? Dalas ili Minesota? Ako ne gledaš Nola onda Vikinzi
Frank Pembleton Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Ja bi pre ARI@MIN ali "moja" tekma je tek u 2 tako da... ....shit has hit the fan...
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) To će da bude dosadno. Nolo mislim. Edited November 20, 2016 by wall
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Samo ti jinxuj. :D Jbt neki fudbal na sk i ovaj viče Mening...
stoutspectacledbold-head Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Kanzas, napred, standardno kriminalan. Tampina OL, igrajuci protiv, na nivou cele lige, jedne skroz ozbiljne odbrane, krajnje uspesna - dovoljno je reci da Di nijedared, za citavo poluvreme, nije stigao do Vinstona. Dag Martin je ... Ne znam sta bih rekao, ima, tipa, vise od 10 nosenja i jard po nosenju. Al' zato im je kicker nepogresiv. :P
Jean-Luc Picard Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Pekersi postali kanta za nabijanje.
Frank Pembleton Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 Pekersi postali kanta za nabijanje.☹
Zizou Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Rozders je i sa ovako limitiranom ekipom bog fudbala ali im je odbrana uzasna i to ne moze nijedan qb da nadoknadi. Juce je secondary igrao kriminalno, tri nedopustiva pasa su im prosla za ukupno zilion jardi + je Washington imao odlicnu realizaciju na 3rd down. Steta, plej-of bez Rodzersare je bas bezveze.
freakns Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Kanzas, napred, standardno kriminalan. Tampina OL, igrajuci protiv, na nivou cele lige, jedne skroz ozbiljne odbrane, krajnje uspesna - dovoljno je reci da Di nijedared, za citavo poluvreme, nije stigao do Vinstona. Dag Martin je ... Ne znam sta bih rekao, ima, tipa, vise od 10 nosenja i jard po nosenju. Al' zato im je kicker nepogresiv. :P Martin je bio odlican. imao je 24 nosenja za samo 63yds, ali je zato imao dva screena za 27 i 14yds(bez njega ne znam da li su nam ukupno dva screena prosla do sada u sezoni), i jedan je od najzasluznijih sto Chiefsi nisu imali sackova... sa Martinom u timu mi smo 3-0, bez Martina 2-5 sa Martinom Winston je sackovan 5 puta u 3 tekme, bez Martina 18 puta u 7 tekmi sa Martinom Winston ima 7TD i 2INT, bez Martina 13TD i 8INT sa Martinom Winson ima 67.3 complete pasova, bez Martina 57.7% naravno, nije sve ovo samo zbog Martina, mnogo ima i do meltdowna vs Arizona i Denverove D koja bi nas ubila i da smo imali Martina, ali njegov doprinos u pass igri je nemerljiv. fenomenalno blokira, odlicno se otvara za screen...
Recommended Posts