Jump to content

NFL 2016

Featured Replies

neće, tu je odbrana koltova™

Ne daju se, ipak.  :D

Cim sam ja igrao na njih, nema leba. To im doslo glave i protiv Baltimora.  :(

Dobi ipak Jacksonville.

• Author

Dobi ipak Jacksonville.

Jbga zasluženo...
  • Author

Šteta za ovaj TD NEP

....shit has hit the fan...

Sad da vidimo sta je pripremio Fitzpatrick za veceras.  :D

Sad da vidimo sta je pripremio Fitzpatrick za veceras. :D

6 int u 6 uzastopnih napada? :D

Nesto Petriotsima ne ide ova ideja odlaganja lopte raning bekovima, jos i Brisetu verovatno ubijaju samopouzdanje na taj nacin. Jbt, treci daun, jure 13 jardi, a oni ostave loptu za trcanje kroz sredinu, i naravno ne osvoje ni pet jardi.

Mekoj ih ubija za sada, bog zna koliko je jardi osvojio za 20 minuta.

Edited by Malvo

jos samo patsi nisu postigli poene ;lol:

Ne da nisu postigli, nego jedva uspevaju da osvoje novi prvi daun, Bafalo im je zatvorio trcanje nacisto, a mislim da ne postoji deo ekipe koji nije napravio kardinalnu gresku, od mucenog Briseta do specijalnih timova.

Naravno da je mec veceri u Hjustonu, divim se sopstvenome osecaju za filing . -_- Gomila gluposti sa obe strane za roman napisati, za pohvalu po jedno dojajno hvatanje Fulera i Fjedorovica ( Td ), a DMM#29 ( :Hail: ) je prica za sebe - dva komada za poluvreme .

Kad Brejdiju istice suspenzija? Ako su uvezbavali na treningu i ako Edelman dobro poznaje akcije, mogli bi stvarno da probaju njega. Ovo sa Brisetom bas i ne ide, trudi se on, zasluzio je i danas vise, ali ne moze da isporuci kad je potrebno. Mislim, kad su Petsi poslednji put zavrsili mec nulom...

Kad Brejdiju istice suspenzija? Ako su uvezbavali na treningu i ako Edelman dobro poznaje akcije, mogli bi stvarno da probaju njega. Ovo sa Brisetom bas i ne ide, trudi se on, zasluzio je i danas vise, ali ne moze da isporuci kad je potrebno. Mislim, kad su Petsi poslednji put zavrsili mec nulom...

Vraća se u sledećem kolu...