September 26, 20168 yr dosli do 15yds imali preko 30sec i 2TO... i isteklo nam vreme ali zadnji play Winstona... covece, sta si ti mislio... umesto da baci sa 15 pa sta bude, on krene preko linije skrimidza i gleda gleda gleda... i pokupe ga od pozadi. tacno mi nije jasno blah
September 26, 20168 yr dobro što nismo dobili ove pacere, bili bi najgori 3-0 tim ikada. ali uvek ima nešto što te razveseli, pa vidiš da je 2nd pick promašio XP...
September 28, 20168 yr Author JJ Watt out for the season. pa-pa Houston Jbga pa ne može se ko robot...
October 2, 20168 yr win probablity graph sa utakmice Tennessee - Georgia nagradno pitanje: ko je pobedio? :D
October 2, 20168 yr eaglsi pregazili pittsburgh. 3-0 su zivo me zanima sta misli mind trust brownsa sada kada vide ko igra za njih, a koga su poklonili filadelfiji a da.. 1. oni ne misle 2. ali znaju da je jednoumlje neophodno za uspeh organizacije: http://www.si.com/nfl/2016/09/19/browns-fired-scouts-favoring-carson-wentz-draft# Edited October 2, 20168 yr by Zverilla
October 2, 20168 yr Mislim da su Koltsi danas u minusu kad je u pitanju trcanje. Neverovatno kako su sklepali tim i bez napada i bez odbrane, Najskuplji ponekad i baci nesto, ali hvatacima kroz ruke prodje svaka druga lopta.