August 11, 20168 yr Dodao sam još neka imena i poslao spisak kanzasu. Ako igram ući ću noćas u ligu, pošto odoh sad i nisam kući do 12, 1. Srećno svima, moća gej
August 11, 20168 yr Gulfy, aj posalji nekom tu polovinu spiska koju si napravio, a ostatak ces draftovati kasnije? Fali nam dvanaesti.
August 11, 20168 yr Gulfy, aj posalji nekom tu polovinu spiska koju si napravio, a ostatak ces draftovati kasnije? Fali nam dvanaesti.
August 11, 20168 yr Author Gylfi, Gylfi, Gylfi... Kajaces se za koji dan, znas i sam ;) Edited August 11, 20168 yr by ducca
August 11, 20168 yr Akoi ne stigne Gylfi mozemo da mu draftujemo najskupljeg od preostalih u tom trenutku, a ako ima vise sa istom cenom, sledeci kriterijum da bude broj poena u prethodnoj sezoni (neko je to vec pominjao)
August 11, 20168 yr Aj neko nek proba da nadje proalogodisnju tabelu, ako to postoji a ja cu da primenim onaj sistem na 12 igraca. Ako uskoro ne nadjemo radice zoki generator. Predlazem da biramo 8 jer sam ga ujednacio, ako smanjimo za jedan krug nece biti toliko ujednaceno. Ako u septembru ne bude bio veliki izbor mozemo da skratimo tad za jedan krug.
August 11, 20168 yr upao u obe lige kao deseti. slažem se sa Kanzasom, nek bude 8 krugova i ako nas je 10 i ako nas je 12.
August 11, 20168 yr Pametno zboris Kanzase, sto se tice broja krugova, a sto se tice proslogodisnje tabele neka idu prva trojica za koje znamo redosled (kao nagrada za proslogodisnji rezultat), a nas ostale neka iznenadi Zoki sa nekim redosledom i da krecemo (ovo naravno ako nemamo proslogodisnju tabelu) Edited August 11, 20168 yr by San Epifanio
August 11, 20168 yr ima li neko rl kontakt sa islandjaninom da ga priupita za taj spisak. inace mislim da je on zavrsio kao 4. prosle sezone