Kanzas siti zez Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Andy Gray, "pravo niotkuda"... cestitke <_< konacno proradi neki igrac, imam drugi rezultat u draftu i izgubim za tri poena Gray het-trik :isuse: ne ide ovo, nije me samo onaj ko je zurio na autobus
John Coltrane Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 nema prodavanja draftovanih. Osim ako nemas Lamelu i Bailya koj ce propustiti 30 od 38 kola No, i tako osakacen povredama guram ka vrhu u nadi da ce se ponoviti titula od pre 2 sezone. Pao je i Zoki Cuvar Drafta. Danas na Gilfija koji ima raspomaljenog Kejna. Jedina dilema kome traka- Azaru ili Ljiljani?
pantelia Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Iwobara u foto finišu protiv Pantelije za treću uzastopnu pobedu Cestitam :( Jedva cekam dodatni draft. Ima da sutnem bar 5 igraca
Redoran Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Зар је то дозвољено? Мислим, курталисање шкарта на другом драфту? Можда чак завршим у првих десет...
Gylfi Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Dođavola, skroz zaboravio da podešavam draft 2-3 kola.
pantelia Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Зар је то дозвољено? Мислим, курталисање шкарта на другом драфту? Можда чак завршим у првих десет... Ja mislim da jeste. npr. Oskar mi ode u Kinu, sta cu ja sa njim sad :(
ducca Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 Kao i do sada, usled ovakvih i slicnih situacija svako je mogao da sutne po 2 igraca po zavrsetku zimskog prelaznog roka i uzme nove (delom i da bi i losije plasirani na tabeli mogli da se malo resetuju i povrate u zivot u prolecnom delu sezone). Ostaje da utvrdimo kada cemo tacno to sprovesti (period 01.02. - 03.02.) i da li mozda ograniciti na jednog igraca ili 2 kao i do sada. Ako se nekome slucajno desi da mu npr 3 i vise draftovanih igraca ode iz lige dobice toliko novih pikova, ali sve preko 2 nakon zavrsetka regularnih krugova. U slucaju da budu 2 odbacena, redosled je prvi krug od poslednjeg ka prvog u h2h, drugi krug obrnuto. Naravno ko ne zeli nije u obavezi da bilo koga odbacuje vec moze da preskoci ceo taj cirkus.
San Epifanio Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Argentinski derbi za vrh tabele - 48:7 Bas si mi lepo cestitao Novu godinu <_<
John Coltrane Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Gilfi me dobi za bod i sad mi ARG dvojac opet bezi 6 bodova. Tja, valjda ce zimski prelazni rok doneti nesto bolje.
Redoran Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Triplirao kapitena (doduše nepotrebno) kako bih priredio iznenađenje protiv Cvrleta za četvrtu uzastopnu pobedu Bilo mi je veoma bitno da probam da upišem ove bodove jer u sledećem kolu idem na tranžiranje i pohovanje kod lidera na tabeli koji će mi brutalno prekinuti ovaj pobednički niz. Beše to lepa serija i nadam se da ću je bar jednom ponoviti do kraja sezone.
San Epifanio Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Triplirao kapitena (doduše nepotrebno) kako bih priredio iznenađenje protiv Cvrleta za četvrtu uzastopnu pobedu Bilo mi je veoma bitno da probam da upišem ove bodove jer u sledećem kolu idem na tranžiranje i pohovanje kod lidera na tabeli koji će mi brutalno prekinuti ovaj pobednički niz. Beše to lepa serija i nadam se da ću je bar jednom ponoviti do kraja sezone. Procitah ovaj post dana kada je i napisan. Danas pakujem tim i da vidim protiv koga igram, kad ono iznenadjenje... Na kraj pameti mi nije bilo da pri pominjanju lidera mislis na mene :D. Srecno
Redoran Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Gospode bože i svi sveci... Ne znam kako i čime da objasnim ovu redaljku dojučerašnjih trećepozivaca koji su ulazili na teren u 85. minutu tek da dobiju poneki karton. Koja god droga da je u pitanju, znam da sigurno neće trajati duže od jednog vikenda tako da sledeće nedelje beležim poraz i jednocifren broj poena. Ali lepo je videti da je serija od 5 pobeda zaokružena najluđom od svih pobeda, pa sad može i da se gine.
Redoran Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Utefterih i šestu uzastopnu pobedu što je iznenađenje u rangu onog Lesterovog od prošle sezone. Samim tim je jasno da ću se u idućem kolu provesti kao što se Lester provodi ove sezone.
Recommended Posts