October 15, 20168 yr ma draft tim mi je najdraže od sve dece, tu nema šta da se priča sve ide svojim tokom... Nema sta da se doda, osim da ti jos i zvanicno cestitam pobedu
October 15, 20168 yr ja nisam al greje klupu Ima nas i gorih. Greje klupu posle kola gde nije doneo nista, a Bravo je grejao klupu sa duplo manje branjenih penala.Igra je gadna.
October 15, 20168 yr Nema sta da se doda, osim da ti jos i zvanicno cestitam pobedu pa hvala mada ništa još nije odlučeno... haha sad vidim: preteče moj draft tim ono govno koje se kao računa kao moj prvi tim
October 16, 20168 yr Nisam namestio tim i ostade Nolitara zakucan treći na klupi I sa malim kašnjenjem, čestitam Gylfiju na dobrom meču i pobedi u prošlom kolu [emoji106]
October 16, 20168 yr Ko god je draftovao Volkota kapa dole :ziga: Majstor. Meni Stekelenburg na klupi Srecom, i bez njega bi trebalo da pobedim
November 26, 20168 yr E, dugo mi je i trajalo vodjstvo. Tek da se zabelezi da sam u nekom trenutku bio na vrhu.
November 26, 20168 yr KdB © tek da se upise, Ihenaco ni toliko. Necu skupiti ni deset igraca, al` zato Kanzas ima zdravih za tim i po. Bice ovo jedno ruzno iskustvo.