Jump to content
IGNORED

Draft 2016/17

Recommended Posts

Posted

Kanzase, ako si jutros smoren zbog sinoćnjeg rezultata nemoj da ti nedelja propada bez veze. Stići ćeš me i prestići lagano, čak i da ti je samo kapiten ostao bilo bi dovoljno.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

161

• Kanzas siti zez

146

• San Epifanio

121

• cvrlle

120

Posted

ehhh... Da bih te prestigao Mata treba da razmontira Stoku u nastavku meca. Mahrezara i Walcott ne verujem da ce da se cimaju u vreme nedeljnog rucka

Posted

ducca, ti li si?

btw zlikovci oteli Runari asistenciju :( ti cvrlle sad pobedi ako te nije sramota a ja ti čestitam...

Posted (edited)

malkine, kralj si da iskukas nemoguce 

cestitke na zasluzenoj pobedi!

moj tim je kanta

Edited by cvrlle
Posted

Cestitke kolezi Ruxinu na otporu koji je pruzio. Bolji dani su na vidiku... :fantom: 

Posted

cestitam, Beowle! Razmontirao si me. Kao potvrda da nesreca nikad ne dolazi sama i moj normalan tim je bio ocajan ovaj vikend. Ocekivao sam da ces preuzeti celo u Betonu, ali si i ti izgubio.

Posted

Cestitke Pantelija na pobedi u proslom kolu. Na kraju i nije bila velika razlika. Mogao sam da izbegnem poraz da Pedro ili Ihenaco nisu ulazili u igru. A i Vilsir nije morao da se bruka u subotu... 

Posted

U, brutalan meč i pobeda za glocnu protiv Zokija. Međutim, ako Mikhitarian ovako nastavi da ne počinje i Kane ne počne da Soniše kad ozdravi, stiže niz najeba.

• 2 weeks later...
Posted

Ovo Pedro pokusava da se iskupi za proslonedeljno izbijanje Wardovih bodova. Neka, neka, asistencijama se u zube ne gleda.

Posted

već si se odlepio :isuse: jbt ovo kad odmah vidiš da ti nije kolo, ni za draft ni za prvi tim...

Posted

Ihenaco startuje, a kod mene na klupi :frust:

Posted

Opa, Malkine. Daniels se upisao, a ne hvalis se...

Posted

ma draft tim mi je najdraže od sve dece, tu nema šta da se priča sve ide svojim tokom...