Jump to content

Featured Replies

Kanzase, ako si jutros smoren zbog sinoćnjeg rezultata nemoj da ti nedelja propada bez veze. Stići ćeš me i prestići lagano, čak i da ti je samo kapiten ostao bilo bi dovoljno.

ehhh... Da bih te prestigao Mata treba da razmontira Stoku u nastavku meca. Mahrezara i Walcott ne verujem da ce da se cimaju u vreme nedeljnog rucka

ducca, ti li si?

btw zlikovci oteli Runari asistenciju :( ti cvrlle sad pobedi ako te nije sramota a ja ti čestitam...

malkine, kralj si da iskukas nemoguce 

cestitke na zasluzenoj pobedi!

moj tim je kanta

Edited by cvrlle

hvala!

• Author

Cestitke kolezi Ruxinu na otporu koji je pruzio. Bolji dani su na vidiku... :fantom: 

cestitam, Beowle! Razmontirao si me. Kao potvrda da nesreca nikad ne dolazi sama i moj normalan tim je bio ocajan ovaj vikend. Ocekivao sam da ces preuzeti celo u Betonu, ali si i ti izgubio.

Cestitke Pantelija na pobedi u proslom kolu. Na kraju i nije bila velika razlika. Mogao sam da izbegnem poraz da Pedro ili Ihenaco nisu ulazili u igru. A i Vilsir nije morao da se bruka u subotu... 

U, brutalan meč i pobeda za glocnu protiv Zokija. Međutim, ako Mikhitarian ovako nastavi da ne počinje i Kane ne počne da Soniše kad ozdravi, stiže niz najeba.

• 2 weeks later...

Ovo Pedro pokusava da se iskupi za proslonedeljno izbijanje Wardovih bodova. Neka, neka, asistencijama se u zube ne gleda.

već si se odlepio :isuse: jbt ovo kad odmah vidiš da ti nije kolo, ni za draft ni za prvi tim...

:D

Ihenaco startuje, a kod mene na klupi :frust:

Opa, Malkine. Daniels se upisao, a ne hvalis se...

ma draft tim mi je najdraže od sve dece, tu nema šta da se priča sve ide svojim tokom...