Redoran Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Kanzase, ako si jutros smoren zbog sinoćnjeg rezultata nemoj da ti nedelja propada bez veze. Stići ćeš me i prestići lagano, čak i da ti je samo kapiten ostao bilo bi dovoljno.
Kanzas siti zez Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 ehhh... Da bih te prestigao Mata treba da razmontira Stoku u nastavku meca. Mahrezara i Walcott ne verujem da ce da se cimaju u vreme nedeljnog rucka
malkin Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 ducca, ti li si? btw zlikovci oteli Runari asistenciju :( ti cvrlle sad pobedi ako te nije sramota a ja ti čestitam...
cvrlle Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) malkine, kralj si da iskukas nemoguce cestitke na zasluzenoj pobedi! moj tim je kanta Edited October 2, 2016 by cvrlle
ducca Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Cestitke kolezi Ruxinu na otporu koji je pruzio. Bolji dani su na vidiku...
Kanzas siti zez Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 cestitam, Beowle! Razmontirao si me. Kao potvrda da nesreca nikad ne dolazi sama i moj normalan tim je bio ocajan ovaj vikend. Ocekivao sam da ces preuzeti celo u Betonu, ali si i ti izgubio.
San Epifanio Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Cestitke Pantelija na pobedi u proslom kolu. Na kraju i nije bila velika razlika. Mogao sam da izbegnem poraz da Pedro ili Ihenaco nisu ulazili u igru. A i Vilsir nije morao da se bruka u subotu...
Gylfi Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 U, brutalan meč i pobeda za glocnu protiv Zokija. Međutim, ako Mikhitarian ovako nastavi da ne počinje i Kane ne počne da Soniše kad ozdravi, stiže niz najeba.
San Epifanio Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Ovo Pedro pokusava da se iskupi za proslonedeljno izbijanje Wardovih bodova. Neka, neka, asistencijama se u zube ne gleda.
malkin Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 već si se odlepio jbt ovo kad odmah vidiš da ti nije kolo, ni za draft ni za prvi tim...
San Epifanio Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Opa, Malkine. Daniels se upisao, a ne hvalis se...
malkin Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 ma draft tim mi je najdraže od sve dece, tu nema šta da se priča sve ide svojim tokom...
Recommended Posts